GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  STARE DE SĂNĂTATE

MICHAEL SCHUMACHER // S-a îmbunătățit starea lui Schumacher? Unde și-ar fi petrecut ziua de naștere fostul mare pilot din Formula 1

Michael Schumacher, în 2012 // FOTO: Guliver/Getty Images
Michael Schumacher, în 2012 // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 martie 2019 14:38

Veștile despre starea lui Michael Schumacher, 50 de ani, continuă să fie sub semnul incertitudinii, iar familia ține departe de spațiu public orice fel de veste despre starea de sănătate a legendarului pilot din Formula 1.

A fost transportat la Mallorca?

În ultima vreme, s-a vehiculat intens inclusiv că Schumacher ar fi fost transportat din Elveția în Mallorca, unde familia lui Schumacher deține o vilă luxoasă cotată la 26 de milioane de lire sterline, ce i-a aparținut în trecut lui Florentino Perez, președintele de la Real Madrid. 

Schumacher ar fi fost transportat cu elicopterul în Spania în timpul Sărbătorilor de iarnă, acolo unde și-ar fi petrecut, pe 3 ianuarie, cea de-a 50-a aniversare, notează givemesport.com. 

ACCIDENT TERIBIL

Pe 29 decembrie 2013,  Michael Schumacher a suferit un accident în timp ce se afla la schi. El a fost diagnosticat cu un traumatism cranian sever şi o hemoragie cerebrală, fiind operat de două ori la spitalul din Grenoble. A fost transferat pe 16 iunie 2014 la o unitate medicală de specialitate din Lausanne. A fost externat pe 9 septembrie 2014 și până în prezent la fost tratat în locuința lui din localitatea elvețiană Gland.

Douăzeci și unu de ani, cu 4 sezoane de pauză, între 2006 și 2010, a durat cariera lui Michael în Formula 1. A debutat în 1991, în Marele Premiu al Belgiei, și s-a oprit în 2012, în Brazilia. Prima victorie a obținut-o tot în Belgia, la doar un an de la debut. Au urmat altele 90, 7 titluri de cel mai bun pilot din lume, 155 de podiumuri și 68 de plecări de pe prima grilă de start. Schumacher a început la Jordan, a continuat la Benetton și a cunoscut măreția la Ferrari.

Neamțul are în CV distincții impresionante. În aprilie 2002, datorită contribuțiilor aduse sportului și datorită implicării active în colectarea de fonduri pentru copiii nevoiași, a fost numit Campion UNESCO al sportului, intrând într-o galerie selectă de 9 persoane, printre care se mai numără Sergey Bubka, Justine Henin sau brazilianul Pele. Schumacher are în palmares și două titluri de cel mai mare sportiv al anului, în 2002 și 2004. A mai fost nominalizat în 2001, 2003, 2005 și 2007.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează