GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  APEL UMANITAR

Mihai Leu, Leonard Doroftei şi Istvan Kovacs, impresionaţi de drama unor copii. Ei fac un apel umanitar pentru ajutorarea lui Ionuţ

Pentru că este doar un copil Ionuț (7 ani) nu realizează încă drama pe care o trăiește. El a fost bucuros să în cunoască pe Mihai Leu și Istvan Kovacs
Pentru că este doar un copil Ionuț (7 ani) nu realizează încă drama pe care o trăiește. El a fost bucuros să în cunoască pe Mihai Leu și Istvan Kovacs

Articol de GSP - Publicat joi, 21 februarie 2013 00:00 / Actualizat joi, 21 februarie 2013 18:14

Cu o zi înaintea galei de box profesionist de la Galaţi, unde pugilistul Cristian Ciocan îşi va pune în joc centura de campion european la categoria grea în versiunea WBO, marile legende ale boxului românesc, Leonard Doroftei şi Mihai Leu, l-au aşteptat la Bucureşti pe colegul lor de generaţie, campionul olimpic şi mondial Istvan Kovacs.

Înaintea plecării spre Galaţi, cei trei foşti sportivi au ţinut o conferinţă de presă, unde era aşteptat şi fostul campion Francisc Vaştag, însă o problemă de sănătate l-a ţinut acasă, la Reşiţa.

Mihai Leu şi Leonard Doroftei au avut ocazia să cunoască doi copii cu poveşti triste de viaţă. Este vorba de Mario, un băieţel de 5 ani, care în şase luni de tratament a reuşit să se vindece la spitalul Hadassah din Israel de o formă gravă de leucemie. Celălalt copil este Ionuţ (7 ani) care recent a fost diagnosticat cu o boală rară şi foarte gravă: aplazie medulară idiopatică.

În acest moment, Ionuţ urmează un tratament pentru forma medie a aplaziei, iar dacă tratamentul nu va da rezultate, există opţiunea transplantuui medular cu măduvă. Şansa lui Ionuţ de a reveni la o viaţă normală este să meargă la investigaţii şi tratament la spitalul Hadassah din "Ţara Sfântă".

Pentru cei ce doresc să îl ajute pe Ionuţ au fost deschise la BANCA TRANSILVANIA, pe numele GORENCIUC DANIELA ELENA – mama lui Ionuţ Florinel, următoarele conturi:

EUR: RO21BTRLEURCRT0082615801
RON: RO37BTRL04401201826158XX.

şi de asemenea s-a deschis un teledon, unde se pot trimite sms-uri pentru ajutorarea lui Ionuţ cu bani. Orice bănuţ este important pentru şansa lui de a avea o viaţă normală.

0900 900 210 - pt 2 euro
0900 900 212 - pt 5 euro
0900 900 214 - pt 10 euro

Întreaga poveste a lui Ionuţ o puteţi citi aici: http://ionutgorenciuc.wordpress.com/about/

"Este tristă povestea unor astfel de copilaşi care nu au greşit cu nimic în viaţa asta să merite să li se întâmple lucruri atât de triste. Vă rugăm, dacă nu puteţi dona bani în bancă, să trimiteţi măcar un sms la numerele de mai sus. Acesta este un apel umanitar", a spus  Mihai Leu.

Playtech: BOMBĂ! Patrick Borcea va deveni MILIONAR în euro. Afacerea care îi umple conturile de bani


Comentarii (2)
v.ionela
v.ionela  •  22 Februarie 2013, 21:01

(ATENTIE : numerele de teledon functioneaza doar pentru reteaua ROMTELECOM.

gdascalu
gdascalu  •  21 Februarie 2013, 18:48

numerele de sms nu functioneaza, va rog sa le verificati

Vezi toate comentariile (2)
Comentează