GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  NEŞU ÎNFIINŢEAZĂ O FUNDAŢIE

”Mihai Neşu Foundation” se va lansa în decembrie » ”Veniţi alături de noi!”

Mihai Neşu
Mihai Neşu

Articol de - Publicat luni, 24 octombrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 23 octombrie 2011 22:59

Fundaţia se va ocupa cu sprijinirea celor aflaţi într-o situaţie similară cu a ”Bichonului”. Neşu, într-un interviu oferit prietenului Ogăraru: ”Vom ajuta şi copiii talentaţi la sport”


Paralizat după o accidentare suferită în urmă cu 5 luni, la un antrenament, Mihai Neşu a hotărît să înfiinţeze acum o fundaţie prin care să încerce să ofere sprijin pentru oamenii aflaţi într-o situaţie asemănătoare cu a lui.

Proiectul, prezentat în Gazeta de Duminică, a fost anunţat de cel mai bun prieten al "Bichonului", George Ogăraru, care a publicat pe site-ul său, footballfabulous.com, un interviu cu Neşu despre planurile sale de viitor: "Îmi doresc să ajut de la copii pînă la oameni în vîrstă, pe oricine se află în situaţia mea. Oricine n-are posibilităţi, bineînţeles. Pentru început, ne vom canaliza activitatea pe judeţul Bihor şi împrejurimi, dar sper să obţinem ajutor pentru a ne extinde în întreaga ţară. Vrem să creăm un nivel de trai cît mai apropiat de normalitate celor cu probleme. De asemenea, fundaţia va căuta să sprijine şi copii nevoiaşi talentaţi, care vor să facă sport, fotbal în special".

Maria se interesează de cazuri în zona Oradea
Ogăraru a explicat ieri că soţia lui Mihai, Maria, se interesează deja de cazuri speciale în zona Oradea pentru a demara proiectul: "În decembrie vrem să organizăm o gală de lansare, de care se va ocupa FC Utrecht. Vor fi bine veniţi alături de noi toţi cei care doresc să sprijine fundaţia, jucători, personalităţi din lumea sportului şi nu numai".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
lucian007
lucian007  •  24 Octombrie 2011, 08:16

Nesule, toate bune iti doresc!!!

sica2ro200
sica2ro200  •  24 Octombrie 2011, 06:17

bafta omule....esti un urias !!!

steaua.libera
steaua.libera  •  24 Octombrie 2011, 01:11

Este incredibil acest om! Dupa tragedia pe care a patit-o, cati oameni ar fi facut ce face el? Va zic eu: unul la un milion! _____________________________________ Mihai, daca citesti aceste randuri (si sper sa o faci) sa stii ca romanii se roaga pentru tine, iti sunt alaturi si, chiar din scaunul cu rotile, ramai in continuare un EXEMPLU PENTRU TOTI! Nu te da batut, te poti ridica si merge din nou!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează