GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  RECUPERARE

VIDEO Moment remarcabil! Mihai Neșu mănâncă singur, la 10 ani de la teribilul accident

Mihai Neșu (37 de ani) a făcut încă un pas important spre recuperare. „Bișonul” a reușit să mănânce fără ajutorul altor persoane.
Mihai Neșu (37 de ani) a făcut încă un pas important spre recuperare. „Bișonul” a reușit să mănânce fără ajutorul altor persoane.

Articol de GSP - Publicat marti, 05 ianuarie 2021 20:05 / Actualizat marti, 05 ianuarie 2021 21:33

Mihai Neșu (37 de ani) a făcut încă un pas important spre recuperare. „Bișonul” a reușit să mănânce fără ajutorul altor persoane.

Mihai Neșu continuă să facă progrese remarcabile. Fostul fundaș al Stelei și al echipei naționale și-a dedicat viața ajutorării celor cu probleme, dar nu a renunțat la visul de a trăi viața de dinainte de 2011, momentul îngrozitoarei accidentări. Astăzi a postat un clip emoționant. Cu ajutorul unor echipamente speciale, reușește să ia cina de unul singur. Satisfacția se poate citi pe chipul „Bișonului”.

Vezi AICI VIDEO cu Mihai Neșu!

Fundația Mihai Neșu construiește un centru de recuperare

Mihai Neșu, prin intermediul Fundației pe care o conduce, luptă să construiască un centru de recuperare pentru copiii cu dizabilități, lângă Oradea. Pentru a-l ajuta, poți trimite SMS cu mesajul CRED la numărul 8844. Vei dona lunar suma de 2 euro.

Procedura e simplă. Cine vrea să ne susțină proiectul și să ajute copiii cu dizabilități care au nevoie zilnic de terapie, iar costurile ajung la niște sume foarte mari, pentru că sunt cele mai bune din lume, pot trimite un SMS cu mesajul CRED la numărul 8844. Firmele care au profit, sperăm că mai sunt în această perioadă, dacă e vreuna care crede în proiectul nostru și vrea să îl susțină, pot direcționa din impozitul pe profit către noi. Ar fi un lucru extraordinar. Terenul pe care l-am cumpărat pentru Centru a fost plătit aproape în totalitate din banii donați de firme
- Mihai Neșu 

VIDEO. Mihai Neșu: „Fiți alături de mine și credeți în minuni!”

Citește și alte știri despre Mihai Neșu: 

Mihai Neșu, cel mai mare susținător al lui Mirel Rădoi: „Mi-e foarte drag, a fost un exemplu pentru mine la Steaua. Am fost trist după Islanda” + Sfatul oferit: „Am remarcat asta în scurta mea viață”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
cky33
cky33  •  08 Ianuarie 2021, 15:01

Nu stiu cum se face ca cele mai decente si cu bun simt persoane patesc astfel de nenorociri. Si unii infractori traiesc bine mersi pana la 90 de ani. Nu e corect, santatate multa Nesule!

dobrin
dobrin  •  05 Ianuarie 2021, 22:51

Ce clickbait macabru. Ne-ati facut sa credem ca i s-a imbunatatit motricitatea mainii si cand colo mananca cu robotul. Sanatate Nesule!

smdb
smdb  •  05 Ianuarie 2021, 21:57

Sanatate multa! Fii tare in continuare, esti super-om, Nesule!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează