GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  CARITATE

Mihai Neșu strânge 3 milioane de euro pentru un nou proiect impresionant!

Articol de GSP - Publicat marti, 10 decembrie 2019 09:16

Mihai Neșu și-a propus să dezvolte complexul pentru recuperarea copiilor cu dizabilități neuromotorii pe care l-a făcut la Oradea. Pentru realizarea acestui proiect, el are nevoie de trei milioane de euro.

„Pot să spun că acum sunt mai fericit ca înainte de accident. Tot ceea ce îmi doresc e să fiu mai bun“, a declarat Neșu pentru bihon.ro.

Aflat de peste opt ani în scaunul cu rotile în urma accidentului grav suferit la antrenamentul lui Utrecht, Neșu a deschis un centru de recuperare pentru copii cu dizabilități neuromotorii prin cadrul fundației sale. Centrul „Sfântul Nectarie” are 200 de metri pătrați și ajută cu terapii peste 100 de copii cu vârste cuprinse între 2 și 14 ani.

Acum, Neșu dorește să extindă acest centru, iar complexul să ofere astfel terapii avansate de recuperare și pentru tinerii de până la 18 ani, dar și ateliere de învățare a unor meserii. Complexul ar urma să fie folosit și de cei care care nu au probleme de sănătate, gratis. 

Fostul fotbalist a lansat un program de strângere de fonduri prin care oricine poate contribui cu o donație dacă trimite un SMS cu mesajul „CRED” la 8844.

Cum ar urma să arate complexul

Citește și:

EXCLUSIV Interviu tulburător cu Mihai Neșu: "Trăiesc cel mai bun moment al vieții mele"

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează