GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  FINANŢE

Miliardarul Oţelului e în criză » A pierdut o sumă fabuloasă în doar cîteva zile!

Lakshmi Mittal are probleme, însă averea sa fabuloasă îl ajută să se menţină pe linia de plutire
Lakshmi Mittal are probleme, însă averea sa fabuloasă îl ajută să se menţină pe linia de plutire

Articol de GSP - Publicat joi, 11 august 2011 00:00 / Actualizat joi, 11 august 2011 13:13

Omul de afaceri indian care susţine Oţelul Galaţi, Lakshmi Mittal, a avut mari probleme în ultimele zile, după prăbuşirea burselor.

Patronul de la Arcelor Mittal Steel, care include şi Combinatul Siderurgic de la Galaţi, şi care are peste 320.000 de angajaţi, avea o avere estimată la 31 de miliarde de dolari la începutul anului. În martie scăzuse deja la 20,8, iar săptămîna aceasta a pierdut alte 3,2 miliarde în doar cîteva zile, din cauza problemelor din întreaga lume, informează Forbes.

Acţiunile companiei sale au scăzut drastic, cu 40% sub preţul din februarie 2011, dar magnatul indian este totuşi pe locul 6 în topul mondial al miliardarilor.

Între Oţelul şi Arcelor Mittal există un contract de colaborare, echipa beneficiind de o finanţare de aproximativ două milioane de euro anual.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (30)
floringl
floringl  •  15 August 2011, 15:39

forza otelul si muie pentru invidiosi!

cri5ti
cri5ti  •  12 August 2011, 00:22
Postat de batranul_si_marea pe 11 August 2011, 13:13

EL saracul nici n-a auzit de Otelul.

ai dreptate.....el putea dak se implica cu 100 mil de euro facea o echipa la galati care defila fara infrangere in liga 1,,,si castiga la pas europa league....

iulian_luk
iulian_luk  •  11 August 2011, 23:45
Postat de boateng_the_big_bang pe 11 August 2011, 23:14

Vad si aici , ca in multe alte comentarii ca multa lume isi doreste retrogradarea Otelului . Oare chiar atat de mare este invidia voastra pe formatia Galateana . Daca au luat campionatul si supercupa , bravo lor , felicitarile mele si mult succes in Champions League . Eu personal am incredere in ei ca nu se vor face de rusine asa cum isi doresc toti Romanii asazisi microbisti . Daca au luat ei campionatul e pentru ca noi nu am fost in stare , ne-au fost superiori . Propun sa o terminam cu marsaveniile si recunoastem realitatea . Hai Steaua , hai Rapid , Dinamo si toate celelalte echipe din Romania . Hai Romania . Hai sa fim Romani .

Conscriu la cele afirmate de tine, fie o pilda pt. toti sa traga invataminte din cele de mai sus. De exemlu Petrolul, daca ia titlul editia asta eu ar trebui sa napustesc cu rautati la adresa lor ca d'aia au luat titlul ... Nu d-le, a luat titlul, bravo lor, felicitari, succes pe mai departe si poate la anul ne vine noua randul. SCURT LA OBIECT SI FAIR-PLAY !

Vezi toate comentariile (30)
Comentează