GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  INFORMARE

Ministerul Justiției, informații de ultimă oră despre situația lui Mario Iorgulescu

Ministerul Justiției a emis un comunicat care conține informații despre procedurile de extrădare a mai mult persoane celebre din România. Pe listă se numără și Mario Iorgulescu.
Ministerul Justiției a emis un comunicat care conține informații despre procedurile de extrădare a mai mult persoane celebre din România. Pe listă se numără și Mario Iorgulescu.

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 ianuarie 2022 21:17 / Actualizat vineri, 07 ianuarie 2022 21:17

Ministerul Justiției a emis un comunicat care conține informații despre procedurile de extrădare a mai mult persoane celebre din România. Pe listă se numără și Mario Iorgulescu. 

  • CONTEXT: Mario Iorgulescu a fost trimis în judecată în septembrie 2019 a cauzat un accident mortal, fiind drogat la volan. În finalul lui 2020, judecătorul de cameră preliminară de la Tribunalul Bucureşti a decis că procesul lui Mario ar putea începe și a respins cererea acestuia, de schimbare a încadrării juridice, din omor în ucidere din culpă.
  • În momentul impactului cu autoturismul marca Audi condus de decedat, Iorgulescu jr. avea o concentrație de 1,96 g/l alcool pur în sânge la prima analiză și de 1,76 g/l alcool la cea de-a doua prelevare.
  • Sub influența alcoolului și a halucinogenelor, Mario Iorgulescu a pierdut controlul automobilului Aston Martin pe care îl conducea, evaluat la 300.000 de euro. Bărbatul decedat avea doi copii, un băiat de 4 luni și o fată de 6 ani.
  • La două săptămâni de la accident, Mario Iorgulescu a fost transferat de familie în Italia, de unde nu s-a mai întors.

Ministerul Justiției a transmis că urmărește în continuare cazul lui Mario Iorgulescu, fiul președintelui LPF. Conform autorităților, acesta este în continuare internat într-un spital din Italia. Următorul termen al dosarului este stabilit pe pe data de 31 mai 2022, când este așteptat rezultatul unei noi expertize cu privire la starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu.

Dosarul lui Mario Iorgulescu, termen pe 31 mai 2022

„După condamnarea definitivă, instanţa de executare a emis un nou Mandat European de Arestare în baza mandatului de executare a pedepsei cu închisoarea, conform hotărârii pronunţate împotriva sus-numitului. Ministerul Justiţiei asistă autorităţile implicate în procedură. 

Judecătoria Sect. 3 a emis un alt mandat european de arestare cu privire la aceeaşi persoană şi care se află pe rolul instanţei din Milano, în Italia. Se aşteaptă rezultatul expertizei, care să stabilească dacă Iorgulescu, în prezent internat, după o primă suspendare a judecăţii pentru 6 luni, are capacitatea de a înţelege, de a voi şi de a sta în judecată. Termenul pentru ambele proceduri este 31.05.2022. Procedură în curs”, se arată în comunicatul emis de Ministerul Justiției, potrivit News.ro.

Citește și alte știri din fotbal: 

EXCLUSIV 3 echipe din Liga 1 au INTERZIS la transferuri: „UEFA ne-a sancționat”

Soția unui fotbalist de la Clinceni n-a mai rezistat! Mesaj acid pentru Anamaria Prodan și investitorul care s-a „evaporat”: „Gura mică, totul e fake la voi!”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (23)
magic4ever
magic4ever  •  08 Ianuarie 2022, 12:57

Vor sa il scoata ca are probleme cu gandirea sau cu memoria dupa accident probabil in urma ubei lovituri la cap...sau poate vor sa il scoata n3bun din cauza traumelor de la accident si dupa....e clar ca e ceva putred in Danemarca, daca era dintr-o familie plina de bani si cu relatii era de mult la inchisoare ca orice alt om normal!RUSINE JUSTITIEI DIN ROMANIA!

cornelcc
cornelcc  •  08 Ianuarie 2022, 11:44
Postat de Petrescu Eugen pe 08 Ianuarie 2022, 05:18

Pai si normal ca nu are capacitatea de a înţelege, de a voi şi de a sta în judecată. Italienii au directive sa o traga de coada de la autoritatile romane iar pe langa asta credeti ca la intamplare au ales sa-l duca in Italia?

Clr ca nu la intaplare a fost aleasa Italia! Dar pe langa faptul ca ambele "justitii" sunt la fel de "oarbe si cinstite", conduse de mafie si de politic, trebuie sa mai tinem cont si de relatiile bine-puse pe care tatucul criminalului le are in tara respectiva. In alta ordine de idei, asa cum spuneai, toti am facut ... "nefcute" in tinerete. Dar cand in mod repetat te imbeti si te droghezi in acelasi timp, dupa care te urci la volan, dej nu mai este "ucidere din culpa". Respectivul criminal nu mai este la varsta de 4-5 ani, cand nu ar avea discernamant .... .

171875491077582
Costel Chelaru  •  08 Ianuarie 2022, 11:34

In Romania justitia e pe bani..stim toti ,ce naiba..

Vezi toate comentariile (23)
Comentează