GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  PROBLEME FINANCIARE

Mitea s-ar afla într-o situație delicată » Gest drastic făcut din cauza problemelor financiare

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 septembrie 2017 10:44

Nicolae Mitea, 32 de ani, era considerat una din marile speranțe ale fotbalului românesc, dar acum se află într-o situație disperată.

Ziarul Libertatea dezvăluie că fostul jucător de la Ajax are mari probleme financiare. Mitea nu mai ar mai avea nicio sursă de venit și ar fi rămas fără bani. Astfel, acesta ar fi decis să scoată la vânzarea casa în care trăiește cu soția și fiica sa. În plus, Mitea ar cere bani împrumut de la prieteni.

Mitea a început fulminant cariera de fotbalist, dar nu și-a atins niciodată potențialul. Acesta a jucat la Dinamo, iar la 18 ani juca la prima echipă a Ajaxului. A mai evoluat la Ionikos, Petrolul și Chiajna.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
randoom.__
randoom.__  •  17 Septembrie 2017, 15:36
Postat de para.para pe 17 Septembrie 2017, 12:16

Daca publicati articole copiate din Libertatea, e clar ca ati ajuns vai de fcsb-ul vostru. Mai jos de-atat nici nu exista.

bine ca s-a desfiintat echipa ta de suflet aka rapid si nu o sa mai existe niciodata.

para.para
para.para  •  17 Septembrie 2017, 12:16

Daca publicati articole copiate din Libertatea, e clar ca ati ajuns vai de fcsb-ul vostru. Mai jos de-atat nici nu exista.

352061698522614
Mihai Tudose  •  17 Septembrie 2017, 11:48

*** *** ii placea?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează