GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  VACANȚĂ

MM la Barcelona » Fostul manager al Stelei și-a anunțat marea dorință

Articol de GSP - Publicat joi, 24 martie 2016 12:44

Fostul manager general al Stelei a decis să plece în câteva zile de vacanță. Acesta se află la Barcelona, acolo unde fata lui, Teodora, s-a stabilit, alături de iubitul ei.

"Normal că eu îmi doresc să se căsătorească cât mai repede și să facă un copil, dar ea încă nu vrea. Spune că nu e cazul momentan.

Eu vreau să se întâmple cât mai repede asta pentru că vreau să fiu un bunic mai tânăr.

Teodora a suferit cel mai mult când eu am fost închis", a spus MM la Antena Stars

Playtech: BOMBĂ! Valeriu Gheorghiţă, anunţul care aduce o mare schimbare în România! Vestea uriașă din ultimele ore


Comentarii (3)
cezaro
cezaro  •  24 Martie 2016, 15:15

da..saraca..numai beata si drogata a fost....ma rog..obosita a zis ea...a suferit mult..am vazut-o...

849116668469409
Andrei Kolozsi  •  24 Martie 2016, 14:47

are moaca si caracter de barcelona , sansele sunt mari !!!! La noi puscariasii ies de la mititica si apoi se muta la tv ca si cum nimic nu s a intamplat ( cazul SRS) . Altul omoara 3 oameni si ne rade in nas la Prima ..suntem un neam de idioti .

faxx
faxx  •  24 Martie 2016, 13:40

daca mihai semeneaza cu fcb asa cum preconizeaza casele de pariuri fcsb (fc star bitesti 2003 s.a.) va fuziona cu FCB (fc barcelona) si atunci se va forma cea mai invincibila echipa din univers.. .. visul lu mihai de la rahova .. galactoextraterestri .. va fi echipa all-stars .. titanul adi popa poate sa joace si legat la ochi si tot centreaza la messi .. el s-a antrenat bine la fcsb .. in toate centrarile sale inregistrate din cariera (438) .. a dus privirea spre careu doar de 7 ori .. un adevarat ninja al fotbalului .. el da efect mingii cu mintea nu cu piciorul ... messi s-a declarat pe twitter incantat ... neymar a zambit la conferintza de presa dar dincolo de zambet se vedea o ingrijorare .. acesta va trebui sa se lupte dur sa castige locul de titular cu lisandro chipciu brazilianofcsbistul din braila .. mihai stoica si-a anuntzat obiectivele de la biroul sau din spatziul virtual .. vrea sa castige de doua ori intr-un an liga campionilor si sa intre in cartea recordurilor .. echipa probabil se va numi fcsbb (fc sfintzii barcelona bitesti )

Vezi toate comentariile (3)
Comentează