GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  INEDIT

Momente cheie din cariera marilor sportivi » Numele românilor apare de două ori

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 octombrie 2016 12:49

Imaginile cu Svetlana Kuznetsova tunzându-și părul în timpul partidei cu Radwanska i-au inspirat pe cei de la BBC, care au creat un clasament al momentelor-cheie din cariera sportivilor.

Manchester United

În anul 1996, în pauza meciului dintre Southampton și Manchester United, la scorul de 3-0 pentru gazde, Sir Alex Ferguson a luat o decizie inedită. Din cauza echipamentului de culoare verde, jucătorii săi nu se puteau găsi pe teren. Managerul "diavolilor roșii" a schimbat echipamentul. Deși au pierdut partida cu scorul de 3-1 și au fost amendați, Sir Alex a declarat: "Am fost amendați cu 10.000 de lire, dar au fost cele mai bune 10.000 de lire pe care le-am cheltuit".

Muhammad Ali

Considerat de mulți specialiși drept cel mai mare pugilist al tuturor timpurilor, Muhammad Ali a avut și momente dificile. În anul 1963, în timpul unei lupte care curgea categoric în favoarea englezului Henry Cooper, unul dintre oamenii din staff-ul său a amânat reluarea luptei. Motivul invocat a fost că una dintre mănușile elevului său nu era corect prinsă și că trebuie schimbată. Pauza a fost benefică, Ali revenindu și câștigând lupta.

Simona Halep

Britanicii au inclus în top și sacrificiul făcut de Simona Halep, care la 17 ani a decis să efectueze o intervenție de micșorare a sânilor. Schimbarea a avut succes, românca ajungând în vârfului tenisului mondial.

Ronnie O'Sullivan

În timpul Masterului Marii Britanii din 2015, cvintuplul campion mondial la snooker a fost incomodat de încălțămintea pe care o purta. S-a descălțat și a continuat partida în șosete, până când a împrumutat o pereche de pantofi de la un spectator.

Naționala de fotbal a României

După ce au învins naționala Angliei în grupele Campionatului Mondial din 1998, scor 2-1, tricolorii au decis să păstreze moralul ridicat printr-o schimbare. Sperând că asta le va aduce noroc, și-au vopsit părul blond. Din păcate, efectul nu a fost cel scontat, iar România a fost eliminată în optimile turneului de naționala Croației, scor 0-1.

Ronaldo

Brazilianul a fost golgheterul Campionatului Mondial de Fotbal din 2002, cu 8 reușite. Ronaldo a reușit să înscrie în fiecare din primele 4 partide pe care Brazilia le-a disputat, oprindu-se în sfertul de finală împotriva Angliei. Schimbarea tunsorii a avut succes. Ronaldo a marcat 3 goluri în ultimele două partide ale turneului, conducându-și naționala spre al cincilea titlu mondial.

sursa: www.bbc.co.uk

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
123891554750036
Alex Dard  •  26 Octombrie 2016, 17:09

ăștia habar nu au ce spun! echipa României și-a vopsit părul în urma unui pariu dacă îi bat pe englezi!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează