GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  AREST

Momente dificile în familia Goian » A fost reținut de Poliție!

Articol de GSP - Publicat joi, 06 aprilie 2017 17:47

Liviu Goian, cel mai vârstnic dintre frații Goian, a fost reținut astăzi, în urma unui dosar de corupție unde este anchetat, conform România TV. 

Concret, Liviu Goian, alături de Leonard Pădureanu, administratorul public al municipiului Bacău, sunt acuzați de infracțiuni de delapidare, deturnare de fonduri și folosire cu rea credință a bunurilor din patrimoniul public în formă continuată.

"S-a dispus măsura reţinerii lui Leonard Pădureanu şi a lui Liviu Goian pentru 24 de ore, urmând ca mâine să fie prezentaţi instanţei, cu propunerea de arestare pentru 30 de zile. 

Dosarul este al procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bacău", a declarat procurorul Raluca Cobzaru, conform sursei citate. 

Nu e la prima abatere

Liviu Goian a mai fost arestat și în urmă cu trei ani, alături de Romeo Stavarache, la avea vreme primar al municipiului Bacău, într-un alt dosar de corupție.

Impresar, preşedinte, afacerist

După retragerea din cariera de fotbalist, Goian a fost inclusiv impresar al fraţilor săi mai mici, Dorin şi Lucian! A început afaceri în diferite domenii, cum ar fi construcţii şi televiziune, fiind patron al 1TV Bacău. Apoi, în ultimii ani, a fost preşedinte la SC Bacău, club finanţat de Primărie!

CINE ESTE LIVIU GOIAN
Născut: 18 noiembrie 1965
A jucat pe postul de fundaş
- 54 de meciuri în Divizia A la Suceava, FCM Bacău, Selena (1988-1993)
- 201 partide în prima ligă maghiară pentru Debrecen, a reuşit şi 7 goluri (1993-2000)
A cîştigat Cupa Ungariei (1999)
- Mai are trei fraţi care au jucat fotbal la nivel înalt: Gigi (a debutat în Divizia A pentru Foresta Suceava în 1998), Lucian (a evoluat pentru Dinamo) şi Dorin (internaţional, Asteras Tripolis)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close