GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  KUNG FU

VIDEO Momentul fabulos când Bruce Lee l-a bătut din greșeală pe Jackie Chan: „Brusc, am orbit, se rotea tavanul”

Bruce Lee +7   FOTO
Bruce Lee

Articol de GSP - Publicat marti, 10 noiembrie 2020 09:36 / Actualizat marti, 10 noiembrie 2020 11:33

Legendarul actor Bruce Lee și celebrul Jackie Chan s-au intersectat într-o scenă de care ultimul râde și acum. 

La începutul anilor 1970, Jackie Chan avea doar 17 ani și își găsise de muncă în industria filmului pe post de acrobat și cascador. În Fist of Fury (1972), a reușit să îi atragă atenția lui Bruce Lee, când a reușit cea să cadă nevătămat de la cea mai mare înălțime înregistrată în istoria fillmului din China. În același film, Jackie Chan a fost izbit de un perete, o altă cascadorie din care a scăpat fără nicio zgârietură. Totul avea să se schimbe la următorul proiect alături de Bruce Lee. 

VIDEO Singurul filmuleț cu Bruce Lee într-o luptă MMA! Imagini incredibile publicate după jumătate de secol

Enter the Dragon, când Jackie Chan e rănit de Bruce Lee

În Enter the Dragon, filmul din 1973 care s-a dovedit unul dintre cele mai de succes ale lui Bruce Lee, Jackie Chan trebuia să îl atace pe superstar de la spate. Lucrurile nu s-au desfășurat cum a fost planul, iar Bruce Lee l-a lovit accidental pe Jackie Chan cu o bară de lemn (faza în filmulețul de mai jos, secunda 24). Lovitura a fost destul de puternică. 

„Brusc, am orbit, fiindcă mi-a dat cu bățul fix în cap. Am amețit, dar am continuat scena. M-am uitat la Bruce Lee, el a fost impasibil. Când regizorul a oprit scena, Bruce a venit direct la mine și își cerea scuze încontinuu. Dar nici nu mă mai durea, fiindcă eram entuziasmat. După care m-am prefăcut toată ziua că mă doare, ca să mă bage în seama toată ziua. Atunci m-a întrebat care e numele meu, ce stil de arte marțiale învăț” 
- Jackie Chan

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează