GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  GSP LIVE

EXCLUSIV Momentul tulburător când Cătălin Moroșanu s-a decis să intre în politică: „Niciodată nu m-am simțit mai prost decât când mi-au făcut asta în Italia”

Cătălin Moroșanu, alături de Klaus Iohannis. Sursă foto: Facebook
Cătălin Moroșanu, alături de Klaus Iohannis. Sursă foto: Facebook

Articol de GSP - Publicat luni, 24 august 2020 13:34 / Actualizat luni, 24 august 2020 14:01

Cătălin Moroșanu (36 de ani), unul dintre cei mai cunoscuți kickboxeri români, va candida în acest an, din partea PNL, pentru un post în Consiliul Județen Galați, după ce în ultimii 8 ani a făcut parte din Consiliul Județean Iași. 

În direct la GSP Live, Moroșanu a rememorat momentul care l-a determinat să-și înceapă cariera politică. Se întâmpla în urmă cu mai mulți ani, la o gală organizată în Italia, unde Moroșanu și antrenorul său s-au simțit discriminați în vestiar: „M-am simțit ca ultimul rahat”, și-a adus aminte luptătorul. 

„Am deja 8 ani în politică. Am două mandate de consilier la Iași, iar acum îl voi prinde pe cel de-al treilea la Galați. N-am mai putut să rămân la Iași pentru că n-am mai putut să-mi implementez proiectele. Știți cum am intrat eu în politică? 

La un moment dat, am fost la o competiție în Italia. Am intrat cu antrenorul meu în vestiar și am început să vorbim. Erau mai multe națiuni acolo și, când ne-au văzut, s-au ferit de noi. Ziceai că avem COVID-19. S-au speriat, credeau că le furam lucrurile din bagaje. Percepția europeanului e că românul este hoț. M-am simțit ca ultimul rahat. În viața nu m-am simțit mai prost și am zis că trebuie să fac ceva să schimb percepția asupra românilor și să las ceva în spate.

Ambiția de a demonstra că pot schimba ceva în România m-a făcut să intru în politică. Politica e foarte foarte dură. Nu te lupți doar cu un adversar, ca în ring, aici ai de luptat constat, prin argumente și alte lucruri. Politica te dezvoltă, te pune cu picioarele pe pământ. Eu mulțumesc politicii, nu regret că o fac”, a spus Cătălin Moroșanu, la GSP Live. 

Cătălin Moroșanu: „Trebuie să investim în copii”

Trebuie să investim în copii! Trebuie să vorbim și cu părinții, să fie și ei conștienți de beneficiul sportului. Poate copiii vor să facă sport, dar trebuie să fie împinși și din spate. La Galați, vrem să înființăm câte un club sportiv în fiecare comună” 
- Cătălin Moroșanu

Citește și:

VIDEO Gigi Becali l-a ofertat pe Cătălin Moroșanu: „Îți dau casă, îți dau mașină, lasă tot și hai!”

EXCLUSIV Cătălin Moroșanu, după ce Sergiu, tânărul căruia i-a cumpărat o casă, s-a ales cu dosar penal: „I-am lăsat și 5.000 de euro în cont”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
trink
trink  •  26 August 2020, 18:57

asta arata incotro mere romaia noastra draga! pnl aduce kb si fosti psd-isti incotro ne indreptam romanilor?!

elgabri
elgabri  •  25 August 2020, 07:03

Daca ne au facut hoti voi doi sunteti dovada ca e chiar adevarat si acei oameni aveau dreptate !

elgabri
elgabri  •  25 August 2020, 06:57

Cei doi recuperatori de case !!!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează