GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  MONICA IAGĂR, ÎNSĂRCINATĂ

Monica Iagăr e însărcinată din nou, la 46 de ani: „Vârsta e cea mai mică problemă”

Monica Iagăr în 2017, în perioada în care era președinte la CS Dinamo // FOTO: Raed Krishan
Monica Iagăr în 2017, în perioada în care era președinte la CS Dinamo // FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 01 iulie 2019 18:37

Monica Iagăr, una dintre cele mai importante atlete din istoria României, va fi din nou mamă, la 46 de ani, ea fiind însărcinată în opt luni.

Aceasta așteaptă un copil alături de Cristi Neacșu, fost campion la judo, bărbatul care i-a fost alături în ultimii patru ani, anunță Libertatea.

Monica Iagăr, fostă campioană la săritura în înălțime, mai are două fete din căsnicia anterioară, cu comentatorul Cosmin Cernat: Maya, în vârstă de 10 ani, și Ayana, 16 ani.

„Mă numesc Monica Iagăr, cred că toată lumea mă știe ca sportivă, dar am venit aici să vă povestesc despre ce am făcut și fac mai departe pentru a deveni mamă. Probabil că se știe că am două fetițe, și atunci când ai două fetițe vrei și un băiat. Nu contează vârsta, am 46 de ani și cred că vârsta este cea mai mică problemă, cel puțin pentru mine”, spunea Monica Iagăr într-un interviu recent, cu prilejul unei campanii pro-natalitate la care a participat.

Ea a mai fost însărcinată după nașterea celor două fete, însă, din păcate, a pierdut sarcina după patru luni.

Vezi și:

Mutu. Adrian Mutu » Cum s-a domesticit „Briliantul” după anii sălbatici

Playtech: BOMBĂ! Câți bani primește Monica Gabor după divorțul de Mr. Pink. Surpriză colosală, nimeni nu se aștepta la asta


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează