DIVERSE  ·  METROSPORT

Motivul pentru care a divorțat Ilie Năstase pentru a cincea oară: „De asta nu reușește să rămână cu cineva”

Ilie și Ioana Năstase +10 FOTO
Ilie și Ioana Năstase

Vineri, 22 Mai, 20:44

La un an de când Ilie Năstase, 73 de ani, s-a căsătorit în civil cu Ioana Simion, 44 de ani, cei doi au decis să se despartă! Ioana le-a spus apropiaților că s-a săturat de violența verbală la care era supusă de fostul jucător de tenis. 

„Eu îl iubesc foarte mult pe Ilie Năstase, am crescut cu el. Este un geniu-copil, un copil rămas în trecut. Îmi pare rău că i se întâmplă asta, nu merită. Atunci când era cu Brigitte, am încercat să îi determin să nu divorțeze. Ei făceau un cuplu frumos. Ea a fost o mână de fier, care i-a pus pe picioare toate afacerile. 

Mă doare să văd asta. El nu merită. Este un copil rebel și nebun, care nu ține cont de norme. De asta nu reușește să rămână cu cineva. Poate ea își dorește mai multă liniște. El nu este așa. Nu are răbdare. Nu este ușor să trăiești cu stilul lui. Este puțin greu să stai lângă el. Ioana este o femeie mai așezată. El are un caracter altfel, nu a fost vorba despre diferența de vârstă între ei”, a declarat Oana Roman la  Pro TV.

+11 FOTODouă zile cu cifre-record de noi infectări pe plan mondial. Noul epicentru al pandemiei de COVID-19

Libertatea

Comentarii (6)

Stella Nova  •  23 Mai 2020, 19:30

Uite unde era mare dragoste pentru bosorogi de la cucoane-bine! Nu, bre, este eterna dragoste pentru bani si status! Prolema e ca bosorogul are vreo 3 copii sau mai multi si cucoana pica pe locul 4. Sfatuiesc femeile sa nu se incurce cu barbati cu copii din relatiile anterioare pentru ca vor regreta timpul pierdut.

Ioan Zah  •  23 Mai 2020, 13:35

Lupta mare intre Nastase su Tariceanu. Amândoi au ajuns la 5 neveste.Cine va castiga?

Victor Kandalakis  •  23 Mai 2020, 09:54
Postat de pufpuf56 pe 22 Mai 2020, 22:22

te insori cu un tip cu 30-40 de ani mai mare ca tine, misogin, cu gura spurcata si prost crescut, si apoi te miri ca te trateaza ca o carpa si iti vorbeste urat. Ce surpriza

EA nu s-a insurat...s-a maritat!!!!

Vezi toate comentariile (6 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:30 Fotbal, Bundesliga

Koln - Leipzig

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1