GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  MR.BEAN A FĂCUT ACCIDENT

Mr. Bean n-are limite »A făcut accident cu maşina sa, McLaren F1

Rowan Atkinson în maşina sa, McLaren F1 +4   FOTO
Rowan Atkinson în maşina sa, McLaren F1

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 august 2011 00:00 / Actualizat vineri, 05 august 2011 13:22

Actorul Rowan Atkinson plăteşte scump pasiunea sa de a conduce autoturisme puternice. Mr. Bean a intrat cu maşina sa, un McLaren F1, într-un copac şi un stîlp de iluminat, iar maşina a luat foc.

Actorul s-a lovit uşor la umăr, potrivit BBC, care relatează că actorul a coborît singur din maşină şi a aşteptat ambulanţa.

Atkinson este un mare fan al autoturismelor, fiind invitat la mai multe concursuri şi show-uri auto, printre care şi emisiunea Top Gear.

Lui Mr. Bean nu-i place doar să şofeze, ba chiar şi scrie despre marea lui pasiune. Actorul de comedie a scris pentru revistele de specialitate Car, Octane, Evo şi SuperClassics şi deţine mai multe vehicule de curse, avînd o avere estimată la 100 milioane lire sterline.

Vezi mai jos o galerie foto cu McLaren F1

 

Bolidul cu care Rowan Atkinson a avut accidentul, McLaren F1, a doborît recordul în 1998 pentru cea mai rapidă maşină din lume, atingînd viteza de 372 km\h. Pe 28 octombrie 2008, un exemplar din acest model a fost vîndut cu peste 4 milioane de dolari, acesta fiind cel mai mare preţ plătit pentru un McLaren F1.

Paradoxal, personajul care l-a făcut celebru pe Rowan Atkinson, Mr. Bean, e fidel unei singure maşini, un vechi Mini britanic.

Vezi mai jos un filmuleţ amuzant cu Mr. Bean şi maşina sa

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează