GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  CLUJ ARENA

Muzică în loc de fotbal » La inaugurarea Cluj Arena nu va veni Inter, ci va concerta trupa Scorpions

Trupa germană a anunţat pe site-ul oficial că va veni la Bucureşti pe 8 octombrie
Trupa germană a anunţat pe site-ul oficial că va veni la Bucureşti pe 8 octombrie

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 august 2011 00:00 / Actualizat vineri, 19 august 2011 22:33

Cluj Arena nu va fi inaugurat cu un spectacol fotbalistic, aşa cum se dorea, ci pe ritmuri rock. Trupa germană Scorpions va concerta, pe 8 octombrie, cu ocazia inaugurării oficiale a noului stadion

Pentru inaugurarea Cluj Arena se dorea aducerea unei echipe cu nume din străinătate. Inter, Lazio, Hamburg SV, Hertha Berlin sau Kuban Krasnodar erau variantele luate în calcul de autorităţile clujene.

Acest plan a fost anulat şi s-a hotărît ca la inaugurarea Cluj Arena să nu se joace fotbal. Va concerta trupa germană Scorpions. În zilele ulterioare concertului ar putea avea loc şi un meci amical, dar nu s-a anunţat încă nimic oficial.

Scorpions este o trupă fondată în oraşul german Hannover în anii ’60 şi se află în mijlocul ultimului turneu mondial, început în 2010 şi care se va încheia în 2012, an în care rockerii se vor retrage din activitate.

Cel mai mare hit al trupei a fost Wind Of Change (1990), melodie care a devenit imnul neoficial al căderii Cortinei de Fier.

Conform preşedintelui Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe, alături de Scorpions reprezentanţii instituţiei au mai purtat negocieri cu U2 şi Guns ’N’ Roses.

Primul meci al Universităţii pe noua arenă va avea loc la o săptămînă după concert. Pe 15 octombrie, „U“ va primi vizita celor de la FC Braşov.

Crezi că era mai bine ca stadionul să fie inaugurat cu un meci de fotbal? Click aici pentru a vota în sondaj şi argumentează-ţi opinia în secţiunea de comentarii!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (50)
bending_unit
bending_unit  •  20 August 2011, 17:08
Postat de narutosslazio pe 19 August 2011, 22:37

Se vede ca acolo e alta lume. Sunt bucurestean din tata-n fiu, dar nu pot sa nu ma inclin in fata clujenilor. Acum doi ani cei de la CFR au invitat legendara trupa Iron Maiden pt. a sarbatori castigarea campionatului, acum cei de la Universitatea vin cu Scorpions pentru inaugurarea stadionului. Jos palaria !!

E alta lume intr-adevar, pe care nu ti-ai dori sa o cunosti, ai fii foarte dezamagit.

mcernea
mcernea  •  20 August 2011, 12:59

Scorpions - Still loving you

mdeahh
mdeahh  •  20 August 2011, 11:52

In octombrie, cand toate echipele sunt in mijlocul campionatului +UCL, cine dracu credeti ca mai vine sa joace un amical? De venea inter/barca/real etc... veneau cu echipa a 4a. Tot mai bine e cu scorpions

Vezi toate comentariile (50)
Comentează