GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  DECIZIE

Narcis Răducan s-a reprofilat pe timp de pandemie » Guvernul i-a închis restaurantul, așa că s-a apucat de scris

Narcis Răducan
Narcis Răducan

Articol de - Publicat duminica, 10 mai 2020 04:45

Narcis Răducan s-a reprofilat pe timp de pandemie, în locul restaurantului pe care îl avea în mall-ul AFI și-a făcut un site despre fotbal. 

Pe narcisraducan.ro, primul interviu publicat l-a avut ca invitat pe Edi Iordănescu, fostul subaltern al lui Narcis la Pandurii Târgu Jiu. Când au colaborat la clubul din Gorj, echipa a terminat a treia în clasament, cea mai bună clasare din istorie.

Edward, care tocmai a anunțat că va pleca de la Mediaș la finalul contractului, adică după 30 iunie, povestește în interviu că a avut discuții în contradictoriu despre fotbal cu "antrenorul secolului", tatăl lui, și îi mulțumește lui Ilie Dumitrescu fiindcă i-a oferit șansa de a deveni antrenor. "În primii trei patru ani de după retragerea din cariera de fotbalist începusem să citesc, să mă documentez pentru antrenorat. Știindu-mi pasiunea, Ilie m-a luat secundul lui la FCSB" e descrierea norocului pe care l-a avut Iordănescu junior ca să înceapă meseria de tehnician.

Narcis s-a apucat de scris și fiindcă afacerea pe care o avea înainte să existe epidemia de coronavirus e blocată, deocamdată. El era proprietarul unui restaurant, La Piatza, în mall-ul AFI. Guvernul a anunțat că nu va deschide mall-urile pe 15 mai, când restricțiile vor fi împuținate în societate, deci măcar o lună de acum încolo business-ul principal îi e interzis fostului mijlocaș de la Steaua și de la Rapid.

"Voi încerca să revigorez și restaurantul când o să fie posibil. Deocamdată îmi face plăcere să scriu despre fotbal și să le iau interviuri unor oameni pe care îi cunosc. Nu am pretenția să mă transform în ziarist profesionist, fac asta din pasiunea pentru fotbal și din curiozitate. Edi a fost primul, dar o să mai găsesc personaje bune de intervievat!", explică Răducan. El are 45 de ani și a fost manager al FCSB în a doua parte din 2019. În înlocuise în post pe Mihai Stoica, apoi a fost, la rândul lui, substituit de MM.

Nu e Talpan Arena! » Fanii au votat pe GSP cum ar trebui să se numească noul stadion din Ghencea

VIDEO Imagini impresionante cu noua bijuterie din Liga 1!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
764468963651742
Ilie Golombioschi  •  11 Mai 2020, 12:07

Narcis Raducanu preia Liga 1 ca e nevoie.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează