GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  MINISTERUL TINERETULUI ȘI SPORTULUI

Narcisa Lecușanu a înlocuit-o pe Carmen Tocală în funcția de secretar de stat în Ministerul Tineretului și Sportului

Articol de GSP - Publicat marti, 23 februarie 2016 20:40

Carmen Tocală a fost înlocuită în funcția de secretar de stat în Ministerul Tineretului și Sportului de către Narcisa Lecușanu, care ocupă în prezent postul de vicepreședinte al FR de Handbal.

"Înlocuirea secretarului de stat este ceva normal, oricum, doamna Tocală și-a exprimat dorința de a renunța în mai multe rânduri. Nu am ce să îi reproșez, doar că eu consider că Narcisa Lecușanu este o soluție mai bună pentru acest post în acest moment. Și premierul este de acord cu acest lucru, acum rămâne ca eliberarea din funcție să fie publicată în Monitorul Oficial. Încă nu știu dacă a apărut, dar schimbarea va avea loc oficial din momentul publicării", a spus Lipă pentru Agerpres

În vârstă de 39 de ani, fosta handbalistă Narcisa Lecușanu a fost vicecampioană mondială cu echipa națională a României în 2005 și câștigătoare a Cupei Cupelor EHF cu formația Oltchim Râmnicu Vâlcea în 2007. Ea ocupă în prezent funcția de vicepreședinte al Federației Române de Handbal.

Playtech: BREAKING: Anamaria Prodan, ultimatum de la Reghecampf. E DISPERAT să divorțeze de ea, așa că i-a CERUT să facă asta în septembrie


Comentarii (2)
whiteredarad
whiteredarad  •  23 Februarie 2016, 21:44

Dna Lipa ca sportiv este Jos palaria. Din nefericire combina politica cu sportul. A facut cariera in politie prin sport, fara a avea merite in politie. Acum ca si Ministru al sporturilor pare a nu corespunde cerintelor. Asta cel putin dupa prestatia penibila in privinta Imnulul de stat. Nu se implica nici in privinta Stadionului National si nu vad o alta implicare-pina acum- spre binele sportului. l Legile raman restrictive pentru sport, cine investeste in sport pare un ***, cel putin cei care investesc in fotbal sint , pe rand, arestati. Nu am vazut pe cineva sa castige investind in sport.. Dna Lipa nu are opinii, in privinta asta.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

luis
luis  •  23 Februarie 2016, 20:54

Doamna Lipa n-ar mai trebui sa-si faca de ras cariera sportiva prodigioasa cu functii publice in care presteaza penibil.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează