GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  APARIȚIE

„Tu cu cine vorbești la telefon?” » Natalia Mateuț, apariție incitantă de Valentine's Day

Natalia Mateuț / Sursă foto: Instagram @natalia_mateut +37   FOTO
Natalia Mateuț / Sursă foto: Instagram @natalia_mateut

Articol de GSP - Publicat joi, 17 februarie 2022 10:50 / Actualizat joi, 17 februarie 2022 15:39

Fiica ex-dinamovistului Dorin Mateuț, Natalia, a făcut furori pe 14 februarie, de „Ziua Îndrăgostiților”, cu o fotografie publicată pe Instagram. 

Inclusiv textul alăturat sună pe măsură: „Tu cu cine vorbești la telefon de Valentines Day?”. Natalia Mateuț are peste 100.000 de urmăritori pe contul său de Instagram, unde e extrem de activă, postând aproape zilnic fotografii incitante.

+33 FOTO

Natalia Mateuț: „M-am folosit de numele meu, în viața așa trebuie să faci”

Într-un interviu pentru GSP, Natalia Mateuț a fost întrebată dacă numele pe care l-a purtat a ajutat-o în viață: „Enorm! Am înțeles că trăim într-o lume în care trebuie să te folosești de anumite lucruri. Nu să exagerezi, dar recunosc că numele mi-a deschis multe uși pe oriunde am mers. De acolo însă mi-am continuat singură drumul, pentru că dacă nu eram eu ok cu ce făceam, mă autoexcludeam”

„Am văzut meciuri de-ale lui tata. Mamă, alerga de rupea terenul, așa mic de înălțime, era foarte tare! Comentatorii îi țipau numele: «Matteo! Matteo! Mateuuuț!». Eram foarte emoționată!"

- Natalia Mateuț

Vezi și alte știri din categoria metrosport: 

FOTO Andreea Antonescu, pusă în dificultate de PSG - Real Madrid: „Dar ce ne facem?!”

FOTO Iubita unui star de la Real Madrid a răvășit Parisul înainte de meciul cu PSG

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
tororosso
tororosso  •  17 Februarie 2022, 17:30

Minte de găină ne călcată . Cu dosul spre cocoș dar cu pantofi cu toc .

2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  17 Februarie 2022, 17:14

De ce n-o aratati asa cum a facut-o masa si tot ii dati cu day-ul si cu may-ul. Umpleti paginile numai cu *** rascracarate si va pretindeti publicatie de sport. Faceti bai fratilor o rubrica de *** si o sa rupeti gura targului... Asa parca sunteti niste frustrati niste neterminati. Intelectual, chair asa sunteti ce mai!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

pickhammer
pickhammer  •  17 Februarie 2022, 16:10

Excelent articol,multe felicitari si succes!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează