DIVERSE  ·  HACKERI

Hackerii au atacat o mare platformă de pariuri! NetBet, Winmasters si GetsBet sunt afectate în România. Prima reacție pentru GSP: „Conturile clienților sunt în siguranță"

Miercuri, 01 Aprilie, 11:21

SBtech, platformă de pariuri care oferă tehnologia pentru mai mult de 50 de bookmakeri la nivel mondial, dintre care 3 prezenți și pe piața din România (NetBet, GetsBet și Winmasters), a fost atacată de hackeri în urmă cu câteva zile. 

Site-urile respectivelor case de pariuri erau offline în această dimineață, iar utilizatorii erau întâmpinați de un mesaj asemănător: „Desfășurăm lucrări de mentenanță. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat”. (Capturi în galeria FOTO

+3 FOTO

Sursă din piața pariurilor: „Conturile clienților nu au fost afectate”

"SBtech ne-a asigurat că datele personale și financiare ale userilor n-au fost afectate în niciun fel. Ei utilizează un nivel de criptare a datelor foarte ridicat, totul este OK. Problemele au fost deja rezolvate, în scurt timp site-urile vor fi din nou online", a explicat pentru GSP.ro o sursă din piața pariurilor din România. 

Pe parcursul zilei este așteptată și o poziție oficială a celor de la SBtech, pentru a da lămuriri și asigurări suplimentare utilizatorilor.

Măsuri obligatorii de protecție împotriva noului Coronavirus (COVID-19)Era închis nevinovat, în timp ce adevăratul criminal a rămas liber și a continuat să ucidă. De ce a recunoscut că a violat și ucis o fetiță de 13 ani, 20 de ani a stat în pușcărie

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
18:30 Fotbal, Premieră

Rezumat Bundesliga

Digi 2
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1