GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  PREMIU

Nicolae Stanciu, decorat în România: „Sunt mândru că mă regăsesc printre aceste personalități”

Nicolae Stanciu, premiat la Alba Iulia. Sursă foto: Ziarul Unirea
Nicolae Stanciu, premiat la Alba Iulia. Sursă foto: Ziarul Unirea

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 iulie 2021 12:30 / Actualizat sambata, 03 iulie 2021 12:56

Nicolae Stanciu (28 de ani) a devenit cetățean de onoare al municipiului Alba-Iulia. Fotbalistul Slaviei Praga a fost premiat astăzi, în cadrul unui eveniment ce a avut loc la Muzeul „Principia” din „Cetatea Marii Uniri”.

„Sunt mândru și onorat că mă regăsesc alături de aceste personalități ale orașului. Și în viitor, peste tot în lume, o să duc numele de Alba Iulia”, a afirmat fotbalistul Slaviei Praga, conform ziarulunirea.ro.

Nicolae Stanciu s-a născut în Cricău, o localitate de 2.000 de suflete din Alba-Iulia. „Sunt onorat să premiem acești oameni deosebiți, persoane din cultură și sport, cărora Alba Iulia și comunitatea le datorează foarte mult. Este titlul suprem, acordat după foarte mult timp la Alba Iulia”, a declarat primarul Gabriel Pleșa.

Cine a mai primit titlul de cetățean de onoare: revoluționarul Mihai Babițchi, luptătorul anticomunist Simion Drăgoi și artiștii Ioan Bocșa și Nicolae Furdui-Iancu.

Stanciu a fost „propulsat” în fotbalul mare de către Unirea Alba Iulia, pentru care a evoluat între 2008 și 2011, an în care a fost luat de Adrian Porumboiu la Vaslui. A evoluat apoi pentru FCSB, Anderlecht, Sparta Ptaga, Al-Ahli și Slavia Praga.

Galatasaray se interesează de Nicolae Stanciu 

Nicolae Stanciu a avut un sezon excelent în Cehia și a atras atenția cluburilor importante din Europa. Galatasaray ar fi luat deja legătură cu Slavia Praga, a informat recent presa din Turcia. 

Legendarul Fatih Terim ar fi insistat pentru transferul său. Slavia Praga i-ar fi stabilit prețul lui Stanciu la 6 milioane de euro, precizează Fanatik.com.

VIDEO Florin Manea povestește culisele transferului lui Nicolae Stanciu la FCSB

Citește și alte știri de actualitate: 

Încă o lovitură grea pentru FCSB, după ghinionul lui Coman! » S-a „rupt” și omul care apucase să-l impresioneze pe Becali: „A fost chiar excepțional”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
kuba
kuba  •  04 Iulie 2021, 10:25
Postat de albertinhoo pe 03 Iulie 2021, 13:42

In primul rand, felicitari Nicusor! In al doilea rand, Kuba, se confera astfel de titluri unor sportivi de exceptie. Alba Iulia nu e Bucuresti, unde ii ai pe Gatu, Lucescu, Iordanescu, Neagu mai nou si altii. La ora actuala Stanciu e de departe cel mai mare sportiv din Alba.

*** gigistule cu echipa ta cu *** și partidul tău

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

knuty
knuty  •  03 Iulie 2021, 13:59

O RUSINE !!!pentru oras !!Acest *** sa stea pe langa oameni care au facut ceva pentru oras!!!***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

oumuamua
oumuamua  •  03 Iulie 2021, 13:55
Postat de albertinhoo pe 03 Iulie 2021, 13:43

Eu ma mir doar cum de nu l-au premiat mai repede, cand luase titlul cu Steaua.

steaua??/...poate fcsb.... cine e fc fcsb????? ....nimenui in fotbal!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează