DIVERSE  ·  BUCHAREST GAMING WEEK

Noi detalii despre înființarea naționalei României de FIFA! Ce se va întâmpla la Bucharest Gaming Week

Articol de GSP - Publicat marti, 04 decembrie 2018 19:14

Astăzi s-a dat startul evenimentului Bucharest Gaming Week. Evenimentul care are loc între 4 și 9 decembrie este format din două componente principale, o serie de evenimente conexe, toate dedicate industriei de game development.

Evenimentul central va fi la Romexpo, în perioada 8-9 decembrie. Va aduce turnee mari de gaming precum Finala Bucharest Gaming Week CS:GO Invitational by ESL, CS:GO South European Championship, Finala Ligii Naționale de PUBG Sezonul 2 și FIFA 19.

Andrei Cismaru, Digital Transformation Director în cadrul FRF, a oferit azi detalii despre noul proiect al Federației, acela de a înființa o echipă națională de FIFA:

"Componenţii naţionalei de FIFA vor fi aleşi pe criterii de performanţă, se va juca în sistem eliminatoriu, vom avea un câştigător şi vom identifica patru componenţi ai naţionalei de FIFA în cadrul acestui eveniment. Suntem foarte buni la acest joc, avem campioni mondiali, europeni, unul dintre ei are mai multe titluri la FIFA, avem aplecarea asta către sporturi electronice.

Trebuie să câştigăm campionatul mondial la FIFA. Acum suntem în faza de identificare a echipei naţionale, suntem printre primii cu astfel de iniţiative. Avem un potenţial foarte mare, avem jucători buni şi pasionaţi. Naţionala de fotbal a României este prezentă în joc. Finala de FIFA de la Bucharest Gaming Week se va juca între România vs. România”, a spus acesta.

"Şi la naţională se joacă FIFA, ştiu că Pantilimon este un jucător foarte bun, Chipciu joacă destul de mult şi e priceput. Sunt mai mulţi componenţi ai naţionalei pasionaţi” Andrei Cismaru

Bucharest Gaming Week Invitational by ESL pune la bătaie premii în valoare totală de 50.000 Euro și aduce în arenă unele dintre cele mai bune echipe internaționale de CS:GO.A fost un fotbalist muncitor, iar acasă un familist convins. După 12 ani de căsnicie, Cristi Chivu surprinde pe toată lumea: „Tot...„
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
17:30 Fotbal, Liga 2
UTA Arad - Turris Turnu Măgurele
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:00 Fotbal, Cupa României
Poli Iași - Sepsi
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:00 Fotbal, Premier League
Bournemouth - Tottenham
Eurosport
20:30 Fotbal, La Liga
Mallorca - Levante
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
20:30 Fotbal, Serie A
SPAL - Udinese
Digi 3, Telekom 3, Look Sport 2
20:30 Fotbal, La Liga
Eibar - Leganes
Digi 2, Telekom 4, Look Sport 3
22:15 Fotbal, Premier League
Aston Villa - Manchester United
Eurosport
22:45 Fotbal, Serie A
Verona - Inter
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
23:00 Fotbal, La Liga
Athletic Bilbao - Sevilla
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1