GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  ADVERTORIAL

Noul Gillette Fusion ProGlide revoluţionează ritualul bărbieritului

Răzvan Lucescu, Narcis Răducan, Dani Coman +3   FOTO
Răzvan Lucescu, Narcis Răducan, Dani Coman

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 martie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 10 martie 2012 12:37

Bucureşti, 7 martie 2012 - Gillette, expertul în îngrijire personală pentru bărbaţi,  a lansat pe piaţa din România cele mai recente inovaţii în materie de bărbierit: aparatul de ras Gillette Fusion ProGlide, gelul de bărbierit Gillette Fusion ProGlide şi produsele de îngrijire a pielii Gillette PRO. Aceste produse au fost lansate joi seară, în cadrul unui eveniment la care au participat Răzvan Lucescu, Dani Coman, Narcis Răducan, Ciprian Tătăruşanu, Marius Niculae, Victor Slav, Cornel Ilie şi Zoli Toth. 

65% dintre bărbaţi simt senzaţia de disconfort în timpul bărbieritului şi după aceea, iar acest lucru poate fi evitat. Gillette, liderul inovaţiilor tehnologice în materie de îngrijire personală pentru bărbaţi, a îmbunătăţit Gillette Fusion şi Gillette Mach 3, cele mai bine vândute aparate de ras din lume, şi a lansat Gillette Fusion ProGlide.

Noul aparat de ras Gillette Fusion ProGlide dispune de cele mai subţiri lame de la Gillette care oferă o alunecare fără efort pentru un bărbierit confortabil. Gillette Fusion ProGlide a fost testat de peste 30,000 de bărbaţi şi verificat cu instrumente de măsurare de mare precizie folosite în industria aerospaţială şi în segmentul de imagistică medicală.

„În momentul în care am încercat Gillette Fusion ProGlide am avut o revelaţie: ProGlide oferă o adevărată experienţă de bărbierit, în sensul în care simţi cum aparatul de ras alunecă pur şi simplu pe faţă, fără efort, şi taie firele de păr cu uşurinţă, fără să le rupă sau să le tragă. În concluzie, pot spune că noul aparat de ras Gillette Fusion ProGlide a devenit pentru mine un obiect esenţial în ritualul meu zilnic de îngrijire. Încercaţi-l şi îmi veţi da dreptate!”, a declarat Răzvan Lucescu.

“Noi, cei de la Gillette, am pus mereu accent pe ceea ce îşi doresc bărbaţii şi de aceea am creat Gillette Fusion ProGlide, un aparat de ras despre care bărbaţii spun că transformă bărbieritul în alunecare”, a declarat Răzvan Resmeriţă, Brand PR Manager Gillette. „Prin îmbunătăţirea semnificativă a celui mai bine vândut aparat de ras din lume, definim un nou standard pentru cei peste 600 de milioane de bărbaţi din toată lumea care folosesc produsele Gillette”, a adăugat Răzvan Resmeriţă.

Gillette Fusion ProGlide încorporează o serie de tehnologii unice care se adresează zonelor critice ale feţei pentru a obţine un bărbierit confortabil şi performant:
•    Lamele de ras Gillette Fusion au fost reproiectate pentru a obţine cele mai subţiri şi fine lame de ras create vreodată de Gillette. Lamele ProGlide, cu margini mai subţiri şi mai fine, au un înveliş cu proprietăţi speciale pentru a înlătura senzaţia de tragere şi smulgere, pentru o alunecare uşoară a aparatului pe suprafaţa pielii, dar şi pentru un confort excelent.
•    Stabilizatorul de lame menţine o distanţă optimă între lame, lăsându-le să se muleze pe conturul neregulat al feţei.
•    Dispozitiv care îndepărtează excesul de spumă pentru a asigura contactul optim dintre lamă şi piele, oferind astfel un bărbierit confortabil. 
•    O Bandă Lubrifiantă mai mare™ impregnată cu uleiuri minerale şi polimeri lubrifianţi care permite aparatului de ras să alunece fin pe piele în repetate rânduri.
•    Lama pentru precizie, care permite bărbieritul zonelor dificile, a fost reproiectată. Acţiunea ei este completată de un sistem tip pieptene ce aliniază firele mai lungi pentru o tăiere uşoară  precum şi de o serie de mici spaţii deschise pentru o curăţare uşoară a aparatului.
•    Micro pieptenele (caracteristic  exclusiv aparatelor ProGlide Power) ajută la poziţionarea firelor de păr şi la ghidarea acestora spre lame.
•    Un Mâner reproiectat care are mai multe striaţii şi canale fine de cauciuc ce  permit scurgerea apei şi asigură un control mai bun în condiţii de umiditate.

Fiecare produs din gama Gillette Fusion ProGlide si Gillette PRO a fost creat de specialişti pentru a oferi o experienţă incredibilă în timpul bărbieritului şi pentru a reduce iritaţia şi senzaţia de piele întinsă :
•    Gelul de ras Gillette Fusion ProGlide – conţine mai mult lubrifiant şi asigură astfel cea mai bună alunecare de la Gillette. Gelul este disponibil în două variante, Hydrating (200ml, 75ml) şi Cooling (200ml), şi este potrivit pentru o folosire zilnică pe pielea sensibilă.
•    Gillette PRO 3 în 1 Instant Hydration Balm –  Hidratează **, îngrijeşte şi protejează într-un singur pas, lăsând pielea revigorată  şi revitalizată pe parcursul întregii zi. Balsamul conţine vitaminele B3, E şi provitamina B5 şi  SPF 15, care  protejează pielea împotriva razelor UVA/UVB.
•    Gillette PRO Splash – un produs nou, cu esenţă de citrice, destinat să ofere o senzaţie de prospeţime şi un parfum subtil pielii.

Gillette Fusion ProGlide, gelul Fusion ProGlide şi gama Gillette PRO sunt disponibile pe piaţa din România începând cu luna martie. Preţul recomandat pentru aparatul de ras Gillette Fusion ProGlide  este de 25.9 lei, iar pentru Gillette Fusion ProGlide Power este de 47.2 lei. Gelul de ras Fusion ProGlide are preţul recomandat de 21.4 lei, iar gama Gillette PRO costa 17.1 lei (200ml) şi 7.4 lei (75ml).

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
felipes22
felipes22  •  10 Martie 2012, 04:17

Eu l-am probat inca de anul trecut de cand a aparut, dar sincer ma dezamagit total. Gilette Fusion e mult mai bun decat Proglide

Vezi toate comentariile (1)
Comentează