GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  PROBLEME DE SĂNĂTATE

Noutăți despre starea de sănătate a lui Dănuț Lupu » E stabil, dar trebuie să rămînă sub supravegherea medicilor

Articol de GSP - Publicat joi, 28 ianuarie 2016 17:37

Starea de sănătate a lui Dănuț Lupu se îmbunătățește de la zi la zi. Fostul mare fotbalist a trecut peste primele 2-3 zile, considerate critice, anunță DigiSport.

În acest moment există o stabilitate îmbucurătoare. De azi începe să primească oxigen și în cel de-al doilea plămîn, lucru care este sinonim cu faptul că a răspuns pozitiv la tratament, iar medicii au găsit antibioticul pentru a-i înlătura infecția.

Dănuț Lupu nu va fi lăsat să plece acasă în următoarele două săptămîni, avînd nevoie să fie sub supravegherea medicilor în permanență.

Are organismul slăbit și pînă cînd nu va fi pus pe picioare, nu va fi lăsat acasă. În afara soției sale, care e lăsată doar cîteva minute, nimeni nu îl poate vizita.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
andrei.33
andrei.33  •  29 Ianuarie 2016, 00:59

Nu prea bea apa plata...

ion_voda_cel_cumplit
ion_voda_cel_cumplit  •  28 Ianuarie 2016, 20:01

*printr-un

ion_voda_cel_cumplit
ion_voda_cel_cumplit  •  28 Ianuarie 2016, 19:58

O prima si o ultima replica pentru un batran care s-a simtit lezat, steaua1986. De unde stiu ca e batran? Pentru ca numeste "copil" pe cineva, fara a-i sti varsta, de unde deduc ca el e foarte, foarte batran. In sezonul '89-'90, Dinamo a batut Steaua cu 3-0 in campionat si cu 6-4 in finala Cupei Romaniei. Corect? Sau memoria unui batran nu mai e asa buna? Am spus ca pe plan european Dinamo batea aproape tot, nu tot, dovada fiind faptul ca s-a oprit in semifinalele Cupei Cupelor. E acelasi Dinamo care batea Steaua dupa marea performanta din 1986 a actualului presedinte de onoare de la fcsb. Corect, domnule experimentat? Ca Danut e dinamovist o afirma el insusi, sunt zeci de articole pe Internet in care spune asta. Etimologia termenului "frustrat" nu are nicio legatura cu "invidios", draguta mioara, mai pune mana pe un dictionar. Invidios nu am pe ce sa fiu, nu mi-as dori vreodata sa am vreo legatura cu singura echipa care a castigat un meci print-un dictat ceausist, iar acum e obiect de disputa intre un puscarias si niste racani. Pana acum ai inteles, tataie? Sau e nevoie sa repet? Cu asta am incheiat si nu mai raspund provocarilor. Lupu! Lupu! Lupu!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează