DIVERSE  ·  INVESTIȚIE

Nu e glumă! Juventus își face academie de fotbal la București » Complexul va fi inaugurat în 2019

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 noiembrie 2018 12:42

Campioana Italiei, Juventus Torino, una dintre cele mai titrate echipe de fotbal din lume, deschide academie de fotbal în România.

Juventus Academy Bucureşti îşi va deschide porţile anul viitor la Baza sportivă Complex Agronomie Bucureşti, fiind astfel foarte aproape de centrul Capitalei, ca urmare a parteneriatului cu Academia Sport Team.

Micuţii fotbalişti de la Juventus Academy Bucureşti vor avea astfel la dispoziţie un teren regulamentar cu iarbă, un teren 8+1 cu gazon artificial, alte două terenuri cu gazon artificial pentru mini- fotbal, vestiare moderne şi o parcare de peste 50 de locuri.

„Prin Academia de fotbal pe care o vom deschide la vară, în luna iulie 2019, ne dorim să punem o cărămidă importantă la temelia viitorului fotbalului din România”
Luigino Pellegrini, fostul agent al marelui fotbalist Roberto Baggio

Organizatorul Luigino Pellegrini a adăugat că, în cadrul Juventus Academy Bucureşti, vor fi organizate anual două tabere de fotbal, una vara şi alta iarna, cel puţin trei turnee naţionale şi numeroase evenimente educative precum cursuri de limba italiană pentru sportivi, workshop-uri şi conferinţe pe teme de nutriţie pentru sportivi sau violenţa în cluburile de fotbal.

Cei mai talentaţi copii ai Juventus Academy Bucureşti vor alcătui echipele cu care România va participa anual la Juventus Academy World Cup, competiţia care are loc în Italia şi la care se întrec cele mai bune echipe ale celor 52 de academii de fotbal Juventus din întreaga lume.

Următoarea ediţie a Juventus Academy World Cup va avea loc în Italia în perioada 11-15 iunie 2019 şi România va participa în premieră cu echipe U13 din generaţiile 2006/2007 şi 2008/2009.

Din echipele României vor face parte jucători care vor fi trecut prin stagii de pregătire ale celor de la Juventus, respectiv cei care au absolvit cursurile de fotbal din cadrul taberelor Juventus Training Camp România.

Prima tabără JTC România a avut loc în vara acestui an, iar cea de-a doua se va desfăşura în ultima săptămână a vacanţei de iarnă, în perioada 7-12 ianuarie 2019.

Juventus Training Camp România – ediţia Winter 2019, este deschisă pentru copii cu vârste între 5 şi 13 ani. Pregătirea va include 20 de ore de antrenament şi pregătire tehnică după modelul Juventus, cu trei antrenori italieni de la Juventus Academy Italia, ajutaţi de antrenori români. Prima ediţie a taberei de fotbal JTC România a avut loc în luna iulie 2018.Violeta Alexandru a mers în control fără să anunțe la o instituție. Surpriză totală, nimeni nu era la birou
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
15:00 WTA Praga
Simona Halep - Polona Hercog
Digi 2
21:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
22:00 Europa League
Șahtior - Basel
Digi, Look Plus, Telekom
22:00 Europa League
Wolves - Sevilla
Digi, Look Sport, Telekom
Program TV complet

Liga 1