GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  TOLO.RO

Nu e trucaj! Fanii reacţionează pe tolo.ro, după acuzele Jandarmeriei!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 aprilie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 04 aprilie 2012 10:52

Şeful jandarmilor a susţinut că fotografia agenţiei Mediafax, cu un jandarm fumînd în timp ce bătea un suporter al Craiovei pe 24 martie a fost trucată. Şi că într-o altă imagine, a Intact Images, cu un suporter plin de sînge, "sîngele provenea, de fapt, din faptul că suporterul muşcase de mînă un jandarm!".

Cazul a fost dezbătut pe blogul lui Cătălin Tolontan, acolo unde mai mulţi cititori au semnalat o înregistrare video în care jandarmul intervine în forţă împotriva suporterului craiovean, în timp ce fumează! Urmăreşte imaginile şi fii atent la secunda 13!

Playtech: BOMBĂ! Anamaria Prodan a spus ADEVĂRUL! Prima reacție despre divorțul de Reghecampf


Comentarii (17)
utaaradan
utaaradan  •  04 Aprilie 2012, 19:13

suporterii au vrut sa recite din Eminescu, iar jandarmii s-au opus ! tolo, daca ai ajuns sa-i sustii pe huligani....

axl_41
axl_41  •  04 Aprilie 2012, 17:29

Nu ma deranjeaza faptul ca ala fuma in timp ce il batea pe suporter. Nu e OK sa il bata, in primul rand, dar si mai grav este ca Jandarmeria ne minte in fata pe banii nostri afirmand ca poza este un trucaj. De-aia platim noi taxe? Ca sa ne minta orice prost cu zambetul pe buze? Atunci haideti sa ne prefacem si noi ca am paltit taxele si sa nu mai dam nici un leu la stat.

spivak
spivak  •  04 Aprilie 2012, 14:48

Nu crede nimeni ce spun pe net nişte golani. Sunt ”martori” la fel de credibili ca ăia pe care i-a găsit DNA-ul în dosarul transferurilor. Tolo, tu ce mai aştepţi? Hai, ia-te la bătaie cu jandarmii, să ne arăţi ce înseamnă ”democraţia” lui Felix Motanul.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează