GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  GHEORGHE POPESCU - ANIVERSARE 50 DE ANI

Nu rata ziarul de colecție de luni » Gazeta Sporturilor îi dedică o ediţie specială lui Gheorghe Popescu la aniversarea vârstei de 50 de ani!

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 octombrie 2017 15:45

Gazeta Sporturilor a pregătit o ediţie specială a ziarului dedicată lui Gheorghe Popescu, cadou la împlinirea vârstei de 50 de ani.

Gazeta Sporturilor de luni, 9 octombrie, va avea 32 de pagini, dintre care 18 exclusiv cu şi despre "Baciul" din Calafat.

Cititorii vor putea găsi multe materiale interesante, momente şi întâmplări din viața fostului fotbalist. Cum era să moară imediat după naștere, cum și-a șocat antrenorul de la Calafat, dar și ce-a făcut cu primii bani câștigați din fotbal. Nu lipsesc graficele spectaculoase cu toate statisticile performanţelor acestuia, dar și cele mai importante repere de la U Craiova, Steaua, PSV, Tottenham, FC Barcelona, Galatasaray, Lecce, Dinamo și Hanovra.

Gazeta vă oferă și un INTERVIU-EVENIMENT acordat în exclusivitate pentru cititorii ziarului, plin de dezvăluiri în premieră, povești și momente tensionate din cariera sa. Nu lipsesc o serie de editoriale dedicate lui Popescu, scrise de Ovidiu Ioanițoaia, Cătălin Tolontan, Cristian Geambașu, Maria Andrieș, Alin Buzărin și Daniel Nanu.

Mai mult, cititorii vor descoperi mesaje oferite în exclusivitate ziarului de la cluburile la care Popescu a jucat în afara țării! Cum îl caracterizează Barcelona și PSV și de ce Galatasaray spune că a fost autorul celei mai mari bucurii din istoria fotbalului din Turcia.

NU RATA LUNI, 9 OCTOMBRIE, O EDIȚIE DE COLECȚIE PE CARE ORICE MICROBIST TREBUIE SĂ O AIBĂ ACASĂ! LUNI, LA CHIOȘCURILE DE ZIARE SAU ONLINE, PE PLATFORMA GAZETA DIGITALĂ!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
kingdon
kingdon  •  09 Octombrie 2017, 00:38

*** !!! asta e ca mara banica. amandoi au dat bani pe operatii estetice + implant par si ce a iesit.... uratanii.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

438485256357150
Traian Macovei  •  08 Octombrie 2017, 21:06

"Decat" hater-i si postaci pe aici in Gazeta lui Voiculescu! Popescu s-a reeducat la puscarie, asa ca de ce sa nu conduca fotbalul romanesc? Cu puii sariti din portbagaj sa dam inainte!

nechitoimihai
nechitoimihai  •  08 Octombrie 2017, 20:40

Sper sa ne spune derb.edeul asta cu staif,ne.mernicul asta si cati bani a furat din fotbalul romanesc.....

Vezi toate comentariile (10)
Comentează