GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SUPERKOMBAT

O vedetă de la Hollywood vine la Bucureşti pentru a-şi face oficial debutul în ring! Se antrenează alături de fraţii Stoica

Articol de GSP - Publicat joi, 06 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 06 noiembrie 2014 11:36

Actorul american Jeremy Jackson, cunoscut după ce l-a interpretat pe Hobie Buchannon în Baywatch, va sosi joi la Bucureşti şi urmează să fie prezentat ca prima vedetă care a decis să se alăture proiectului "Celebrity Fights" lansat de Eduard Irimia.

Devenit un adevărat sex-simbol peste Ocean, Jackson este considerat unul dintre cele mai controversate personaje de la Hollywood. Acesta şi-a creat un nume de băiat rău în showbizul american. După ce în 2011 a fost vedeta unui reality show despre reabilitare şi ulterior l-a făcut KO pe raperul Coolio într-un meci demonstrativ, vedeta din Baywatch a fost în centrul atenţiei în urmă cu cîteva luni după ce s-a luat la bătaie cu fratele lui Paris Hilton.

Acum, actorul în vîrstă de 34 de ani, este decis să intre oficial în lumea sporturilor de contact, anunţînd că vrea să lupte în meciurile demonstrative dintre vedete pe care Superkombat le pregăteşte pentru sezonul 2015.

"Sînt antrenat, aşa că nu am probleme, mă voi antrena în aceste zile şi alături de fraţii Stoica. Dacă meciul va avea loc la Bucureşti, atunci aş vrea să mă bat cu un actor român. Pînă atunci, Eduard Irimia mi-a promis că mergem la o petrecere similară cu cele pe care le organizează după galele Superkombat", a spus Jackson, care va fi invitat special sîmbătă seară la “Celebrity Party” de la Club Chaboo.

Joi de la ora 18:30, la invitaţia Luxury Events, Jeremy Jackson va susţine o conferinţă de presă la restaurantul Cocoşu Roşu din Bucureşti deoarece şi-a dorit să cunoască bucătăria românească, locaţia fiindu-i recomandată de starul din filmele de groază Saw, Costas Mandylor. În cadrul evenimentului, actorul va vorbi despre experienţele sale de la Hollywood, dar şi despre planul de a intra în ringul profesionist.

"Este un proiect pe care ne doream să-l dezvoltăm de mai multă vreme, iar Jeremy vrea să se alăture oficial şi primul meci din cadrul proiectului Celebrity Fights ar putea fi cu el în prim plan", a declarat şi promotorul Eduard Irimia.

Singurele cerinţe ale actorului pentru sejurul său în România au fost legate de sport şi alimentaţie. Acesta vrea să beneficieze zilnic de sală de sport, dar să aibă în permanenţă o masă rezervată la un restaurant cu bucătărie italiană, astfel că prînzul şi cina le va lua la restaurantele Trattoria Adagio. De asemenea, vineri, la Trickshot Restaurant/Bowling din Promenada Mall, acesta va fi prezent la o partidă demonstrativă de bowling alături de luptătorii din Superkombat.

Aşa cum în trecut au făcut-o Costas Mandylor, Erika Eleniak şi Christopher Atkins, Jeremy Jackson va promova şi marea finală Superkombat din Italia, de la Monza, acolo unde Cătălin Moroşanu va fi capul de afiş al evenimentului. Gala programată pentru 22 noiembrie la Arena Palaiper va fi transmisă în direct la nivel global în 90 de ţări, iar fanii români din peninsulă îşi pot achiziţiona bilete de la magazinele româneşti de alimente din reţeaua Logistic East Food şi partenere La Costache din zona oraşelor Milano, Torino şi Monza, dar şi accesând portalul superkombat.it


32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează