GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  NOUA SALĂ POLIVALENTĂ

Oficial! Bucureştiul va avea sală polivalentă de 80 de milioane de euro!

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 aprilie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 27 aprilie 2013 15:51

Primăria Municipiului Bucureşti (PMB) va aloca peste 80 de milioane de euro pentru construirea unei săli multifuncţionale în Complexul Sportiv "Lia Manoliu", lucrările urmînd să dureze doi ani, potrivit unui proiect de hotărîre, ce a fost adoptat astăzi de consilierii generali.

"Construirea unei săli multifuncţionale cu caracter polivalent în cadrul Complexului Sportiv Naţional Lia Manoliu, va contribui la dezvoltarea şi susţinerea potenţialului acestei zone metropolitane, destinate preponderent sportului", se precizează în expunerea de motive a proiectului de hotărîre.

Arena multifuncţională va avea o capacitate de aproximativ 12.000 de persoane, suprafaţa totală necesară pentru toate funcţiile arenei fiind de aproximativ 40.000 de metri pătraţi. Astfel, construcţia va avea o amprentă la sol de 10.000 de metri pătraţi şi un regim de înălţime S+P+3E.

În expunerea de motive a proiectului, se mai arată că s-a identificat posibilitatea ca în sală să fie practicate următoarele sporturi: tenis, baschet, handbal, fotbal în sală, badminton, volei, hochei pe role, floorball, box, atletism, gimnastică, tir sportiv, scrimă, tenis de masă, dar şi a altele.

"Construcţia sălii multifuncţionale moderne şi impresionante, presupune utilizarea celor mai noi tehnologii, în vederea facilitării unei transformări funcţionale rapide, din arenă sportivă în scenă de concert, sau centru pentru congrese. Trecerea rapidă de la o manifestare la alta presupune posibilitatea reamenajării în cel mai scurt timp. Astfel, este esenţial să fie avută în vedere şi optimizarea costurilor de reamenajare", se precizează în raportul de specialitate al proiectului, conform mediafax.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (34)
gerula07
gerula07  •  27 Aprilie 2013, 23:09

s-a*

gerula07
gerula07  •  27 Aprilie 2013, 23:09

nah ca sa schimbat schimbarea :) nu mai sunt bani pentru polivalenta :) asa ca discutiile sunt de prisos

ave_biancorossi
ave_biancorossi  •  27 Aprilie 2013, 22:05
Postat de leroiv72 pe 27 Aprilie 2013, 18:56

si se va mai fura...se fura in draci...si se va mai fura multi ani de acum inainte! bine nu ne vom face niciodata! macar naibii ramane ceva acolo facut...ca oricum banii aia se faceau nevazuti...asa...fie cat de prosta, ca va ploua in ea...se va face ceva!

da, pai de asta si eu am scris ce am scris.

Vezi toate comentariile (34)
Comentează