GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  DEZAFILIEREA CRAIOVEI

Oficialii Craiovei somează FRF-ul » "Ne-a dat afară directorul şi ne reprimeşte secretara?!"

Articol de GSP - Publicat luni, 23 iulie 2012 00:00 / Actualizat luni, 23 iulie 2012 14:31

Printr-un comunicat oficial remis astăzi, conducerea Universităţii Craiova anunţă că a somat Federaţia să convoace de urgenţă Comitetul Executiv.

Prin acest demers craiovenii cer lămurirea situaţiei clubului de către membrii Comitetului Executiv, "singurul organism ce poate lua o decizie cu privire la situatia SC FOTBAL CLUB U CRAIOVA SA", după ce pe adresa clubului au sosit pînă acum două înştiinţări care se bat cap în cap: "În prima adresa, semnata de consilierul juridic al FRF, Adrian Stangaciu, ne comunicati faptul ca nu veti pune in aplicare sentinta civila executorie a Curtii de Apel Bucuresti. In a doua adresa, primita de FC Universitatea Craiova pe 20 iulie 2012, semnata de Sandu Mircea, ne comunicati o asa zisa decizie a Comitetului de Urgenta al FRF, prin care acest organism a hotarat ca am fi reintegrati in competitia Ligii a II-a, in sezonul 2012/2013!!!".

"Am fost dezafiliaţi printr-o decizie a Comitetului Executiv. Solicităm acum să primim un răspuns concret tot din partea acestui organism. Nu se poate să ne dea afară directorul şi să ne reprimească secretara", au comentat oltenii.

În încheierea comunicatului postat pe site-ul editie.ro se mai precizează:

"In situatia ca veti da curs solicitarii noastre si veti convoca Comitetul Executiv al Federatiei Romane de Fotbal, in vederea luarii unei decizii, in ceea ce priveste SC FOTBAL CLUB U CRAIOVA SA, va rugam sa aveti in vedere urmatoarele aspecte:

1. Lamurirea calitatii de membru afiliat al Federatiei Romane de Fotbal a SC FOTBAL CLUB U CRAIOVA SA;

2. Lamurirea situatiei celor 39 de jucatori aflati sub contract cu SC FOTBAL CLUB U CRAIOVA SA la data de 20 iulie 2011, legitimati apoi, in baza deciziei Comitetului Executiv al FRF de excludere provizorie din 20 iulie 2011, la alte cluburi din tara si strainatate, jucatori ale caror drepturi federative se aflau sub sechestrul asigurator al ANAF Dolj;

3. Explicatii cu privire la competitia in care ar trebui sa evoluam, avand in vedere ca, in urma deciziei de excludere provizorie, luata de Comitetul Executiv al FRF din 20 iulie 2011, ni s-a luat dreptul, in mod nelegal si abuziv, de a evolua in Liga a II-a in sezonul 2011/2012 si, astfel, de a avea posibilitatea de a promova si de a evolua in sezonul 2012/2013 in Liga I

Neconvocarea, in regim de urgenta, a Comitetului Executiv al FRF si nepunerea in discutie a situatiei SC FOTBAL CLUB U CRAIOVA SA reprezinta, fara tagada, nerespectarea si nepunerea in executare a Sentintei civile executorii nr. 4230/25.06.2012 a Curtii de Apel Bucuresti si reprezinta o continuare a abuzurilor Federatiei Romane de Fotbal impotriva Universitatii Craiova!!!". 

Click aici pentru a citi integral comunicatul Craiovei

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (31)
stiintza4ever
stiintza4ever  •  23 Iulie 2012, 23:53
Postat de grande.balaci pe 23 Iulie 2012, 22:47

vezi ca poate ai treaba si te retine postul meu,cu pisi sa fara saracul asta ajungea in acelasi loc si fara toti jucatorii..nu te erija tu in avocatul maimutoiului asta ca nici macar nu'stii ce'i poate pielea..

cum le stii tu pe toate varule. fara piti ar fi ajuns in acelasi loc, nu? daca citesti viitorul poate imi spui si unde se ajunge de acum in colo. nu sunt avocatul nimanui dar e strigator la cer cum v-ati batut joc de mititelu cot la cot cu bucurestiul si acum cereti dreptate. sunteti ridicoli dragi suporteri. ati pus umarul masiv la aceasta situatie. ati privit pasiv cum batjocoreau toti craiova iar voi erati preocupat sa-ti dati picioare in gura lui mititelu. voi nu meritati fotbal pt ca atunci cand il aveti nu stiti ce sa faceti cu el, asteptati unul cu bani ca niste fete la colt de strada, pe aia saraci sa-i ia altele ca voi vreti BANI nu altceva.

grande.balaci
grande.balaci  •  23 Iulie 2012, 22:47
Postat de stiintza4ever pe 23 Iulie 2012, 19:46

vorbeste cu Piti. nu l-ati vrut voi pe Piti salvatorul de Mititelu? Piti v-a ajutat foarte mult impotriva lui Mititelu. Tot el va scoate din asta, daca vorbeste cu Mircea Sandu. Rugati-va de el la fel cum ati facut acum 1 an. "hai nea Piti i-ai echipa lui Mititelu ca noi te sprijinim".

vezi ca poate ai treaba si te retine postul meu,cu pisi sa fara saracul asta ajungea in acelasi loc si fara toti jucatorii..nu te erija tu in avocatul maimutoiului asta ca nici macar nu'stii ce'i poate pielea..

stiintza4ever
stiintza4ever  •  23 Iulie 2012, 19:46
Postat de grande.balaci pe 23 Iulie 2012, 16:28

bai micule ,de vorbe si comunicate de presa suntem satui,fotbalu ne intereseaza.

vorbeste cu Piti. nu l-ati vrut voi pe Piti salvatorul de Mititelu? Piti v-a ajutat foarte mult impotriva lui Mititelu. Tot el va scoate din asta, daca vorbeste cu Mircea Sandu. Rugati-va de el la fel cum ati facut acum 1 an. "hai nea Piti i-ai echipa lui Mititelu ca noi te sprijinim".

Vezi toate comentariile (31)
Comentează