GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  CUPĂ

Omul pe care Rapidul lua 2,5 milioane în 2010 face spectacol într-o ligă-surpriză » Ce alți jucători cunoscuți pot fi văzuți acolo

Articol de GSP - Publicat luni, 10 iulie 2017 19:04

Alexandru Ioniță I, jucătorul pe care FC Koln a plătit Rapidului nu mai puțin de 2,5 milioane de euro în urmă cu șapte ani, nu stă departe de fotbal după despărțirea de ASA Târgu Mureș.

Liber de contract în prezent, atacantul în vârstă de 27 de ani a participat în week-end la Supercupa Bucureștiului, turneu pe teren mic, de 5+1, acolo unde au jucat cele mai bune 4 echipe din Liga Prieteniei București.

În formație cu un alt fost rapidist, Doru Bratu, Ioniță a înscris trei goluri pentru ATV Rom, formația de fotbal pe teren mic la care evoluează, aceasta devenind vicecampioana Bucureștiului.

Echipa campioană, ACS Liverpool Team, cu fostul căpitan al Unirii Urziceni, Epaminonda Nicu, în postura de golgheter, a devenit campioana Bucureștiului și a intrat în posesia unui cec în valoare de 1.000 de euro.

Toate echipele de la Supercupa Bucureștiului sunt calificate și pentru turneul internațional Bucharest International SuperLeague, competiție care se va disputa între 14 și 16 iulie la Sud Arena din Capitală și unde sunt înscrise formații din 5 țări.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  11 Iulie 2017, 02:33

Vreti sa spuneti jucatorul care a contribuit la scoaterea din tara a unor bani din afacerile necurate ale lui Copos poate. Ca baiatul respectiv nu facea nici 2.5 milioane de lei vechi. Vreti sa va dau ce s-a scris in presa germana la vremea respectiva? Transferul a fost considerat SUSPECT de catre cateva ziare dar nu au comentat prea mult.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close