GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  

Pariori.ro / 11:20

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 septembrie 2007 00:00

Linistit va propune: Unirea Urziceni – Steaua
Steaua se deplaseaza la Urziceni cu un moral fantastic dupa ce a reusit pentru a doua oara consecutiv sa se califice in grupe Champions League. Unirea nu ii va intampina cu sare si paine, vrea sa castige meciul pentru a se razbuna, sezonul trecut fiind invinsa acasa de Steaua cu largul suport al arbitrului Alexandru Tudor.

COMENTEAZA PE BLOG!

Linistit va propune: Vaslui – Otelul
Pariori.ro va prezinta astazi un nou tipster - linistit - acesta s-a remarcat prin predictiile bune oferite de-a lungul timpului pe forum, motiv pentru care am decis sa prezentam ponturile sale pe site. Ii uram multa bafta si pariuri inspirate!

COMENTEAZA PE BLOG!

Alin Miu va propune: Ajax - FC Groningen
Dezamagire mare la Ajax dupa ce baietii lui Henk Ten Cate au ratat calificarea in grupele Champions League in fata lui Slavia Praga. Nici la tragerea la sorti pentru Cupa Uefa, cei de la Ajax nu au fost mai norocosi care vor trebui sa infrunte un adversar extrem de dificil, Dinamo Zagreb. Astazi vor de piept cu Groningen, o echipa puternica din Eredivisie.

COMENTEAZA PE BLOG!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează