GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  

pariori.ro / 12 septembrie 2007 / 11:21

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 septembrie 2007 00:00

Sabin Parvan va propune: Anglia - Rusia
Unul dintre cele mai importante meciuri care se vor disputa miercuri in grupele de calificare la Euro este cu siguranta cel de pe Wembley, dintre Anglia si Rusia. Va ofer in continuare o analiza a acestui meci si un pronostic care din punctul meu de vedere va fi castigator.
COMENTEAZA PE BLOG!

Sabin Parvan va propune: Macedonia - Estonia
Intr-o seara cu intalniri deosebit de tari si importante pentru configuratia grupelor precum Anglia-Rusia, Franta-Scotia sau Ucraina-Italia, in grupa E se va disputa un derby al codaselor, meciul de la  Skopje dintre Macedonia si Estonia.
COMENTEAZA PE BLOG!

Dan Bara va propune: Turcia - Ungaria
Turcia ocupa locul 3 in grupa C, cu 14 puncte din 7 partide, la 2 puncte distanta de ocupanta locului secund, Norvegia, fata de care are un meci mai putin disputat. Lider in clasament este Grecia, cu 18 puncte din 7 partide. Ungaria si-a compromis sansele de calificare, adunand doar 9 puncte din 8 intalniri.
COMENTEAZA PE BLOG!

Ioana Codruta va propune: Cehia - Irlanda
Un meci foarte important in Grupa D din preliminariile EURO 2008 intre ocupanta locului 2, Cehia, si ocupanta locului 3, Irlanda care este la 3 puncte in spatele cehilor. Dati click pe "detalii" pentru a citi analiza acestei intalniri.
COMENTEAZA PE BLOG!

Scharke va propune: Ucraina - Italia
Italia a intrat in linie dreapta in lupta pentru ocuparea unui loc calificant la Campionatul European. In timp ce italienii vor lupta astazi la Kiev, la Paris se va da o alta batalie importanta intre Franta si Scotia. O victorie a italienilor coroborata cu una a francezilor, ar simplifica mult lucrurile in aceasta grupa cel putin pana la ultima batalie a scotienilor cea cu italienii.
COMENTEAZA PE BLOG!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează