GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  AMERICA

„Am fost bătută, sugrumată. Am crezut că mă iubeau”. Paris Hilton, dezvăluiri șocante despre abuzurile la care a fost supusă în relații

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 septembrie 2020 21:14 / Actualizat vineri, 04 septembrie 2020 21:40

Într-un interviu pentru The Times, Paris Hilton a povestit că a fost abuzată când era adolescentă. Paris Hilton a spus că a fost victima abuzurilor fizice și mentale când a fost la o școală de corecție din statul american Utah, la vârsta de 16 ani, care mai tărziu au făcut-o prea permisivă în relațiile cu bărbații. 

Ea a explicat că era „un loc înfiorător”, în care stafful era „sadic” și „voia să tortureze și să rănească copiii”. În vârstă de 39 de ani, femeia de afaceri din Statele Unite a explicat că a fost bătută și obligată să ia pastile care o afectau psihic. Cu timpul, după ce a ieșit din acea instituție, Paris a povestit că se obișnuise cu tratament crud și i se părea normal într-o relație. 

De exemplu, în 2003, a apărut un sextape cu Paris Hilton, dezvăluit de prietenul ei de atunci, Rick Salomon. Milionara spune că era pierdută și că s-a aruncat într-o relație, naivă, dornică să simtă iubire și că asta a costat-o când imaginile au fost făcute publice.

5 relații oribile pentru Paris Hilton: „Am suportat lucruri greu de crezut”

Relațiile nefericite au continuat, iar Paris Hilton a explicat că a trecut prin 5 relații în care partenerii au tratat-o oribil. 

 „Am suportat lucruri greu de crezut. Am fost sugrumată, bătuta și agresată. Nu prea înțelegeam ce e dragostea și cum trebuie să fie o relație. Am crezut că se comportau așa pentru că mă iubeau. Privind în urmă, nu-mi vine să cred că i-am lăsat să mă trateze așa”, a explicat Paris Hilton pe contul personal de youtube, citată de fanatik.ro. „Când am ieșit de acolo, am fost așa de recunoscătoare că sunt liberă”. 

Bunica a păstrat un hamburger de la McDonalds din 1996! Cum arată acum: „Oare ce-aș păți dacă l-aș mânca?!”

Mădălina Ghenea la Veneția. Rochia roșie cu cel mai adânc decolteu a lăsat mască Italia

FOTO Susținătoare HOT înainte de România - Irlanda de Nord » Cine e norocosul dintre „tricolori”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează