GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  JOCURI VIDEO

Pasionații de jocuri video au parte de un eveniment dedicat lor în weekend: "Va dura 12 ore"

Articol de - Publicat marti, 05 decembrie 2017 15:24

În weekend-ul care urmează va avea loc, în Capitală, un eveniment dedicat pasionaților de jocuri video.

Winter Championship va avea loc sâmbătă, de la ora 10, în București, la IDM Club, și timp de peste 12 ore oricine poate participa la turnee esports, unde sunt puse la bătaie zeci de premii.

Adrian Popescu, organizator Esports Media, a vorbit cu GSP.ro despre evenimentul pe care-l organizează.

- Ce înseamnă Winter Championship 2017?
- Winter Championship 2017 este modul nostru de a-i uni pe gamerii români sub un singur acoperiș. Prima ediție urmărește să aducă împreună atât iubitorii «casual» de jocuri pe calculator, cât și pe cei interesati de performanta in acest domeniu (esports), oferindu-le, astfel, competiții si activități atât pe PC-uri cât și pe console. În plus, știm că astfel de evenimente se «consumă» cel mai bine alături de un prieten sau doi, motiv pentru care avem atât competiții pe echipe cât și individuale.

- Ce jocuri pot încerca participanții?
- Pe partea de esports, am ales jocuri îndrăgite de milioane de oameni - precum PlayerUnknown's Battlegrounds, Hearthstone și League of Legends -, dar și jocuri susținute de comunități mult mai mici, precum FIFA și Mortal Kombat.

- De unde această dorință de a organiza un asemenea eveniment?
- Ideea unei compețitii de jocuri pe calculator nu este ceva nou pentru noi. În urmă cu patru ani, eram cunoscuți drept Dota2Romania.com. Echipa noastră a anunțat, atunci, primul eveniment, dedicat exclusiv jocului Dota 2 și, exclusiv, publicului românesc. Buna recepție a turneului a fost ceea ce ne-a ambiționat să revenim cu încă o ediție, și încă și încă una, cât și cu noi tipuri de evenimente, dedicate altor jocuri.

- Ce așteptări aveți?
- De data aceasta, ne așteptăm să ne întâlnim cu peste 200 de gameri, de toate vârstele, în decursul a 12 ore, cât ține Winter Championship. Chiar dacă nu o să apucăm să-i salutăm pe toți, sper ca la finalul evenimentului să plecăm, și noi, și ei, la fel de încântați.

winter

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează