GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  ANGLIA

Pep Guardiola a dat explicații după gestul care a stricat ziua a aproape 2 milioane de suporteri: "Era prea riscant"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 decembrie 2018 13:08

Pep Guardiola a dezvăluit de ce a hotărât să nu-l convoace pe Sergio Aguero în lotul pentru meciul cu Bournemouth 3-1 (Bernardo Silva 16, Sterling 57, Gundogan 79 / Wilson 44).

Argentinianul de 30 de ani a fost înlocuit de Gabriel Jesus pentru că nu era la 100% din potențial, iar tehnicianul catalan a decis să-l odihnească.

"Nu e la sută la sută, așa că era prea riscant să-l iau în lot. Medicii mi-au spus că dacă joacă ar putea avea probleme mai mari după aceea", a spus Pep.

Nu doar fanii lui City au lamentat absența lui Aguero, care are 8 goluri și 6 pase în acest sezon. Microbiștii din toată lumea care participă la jocul online Fantasy Premier League (FPL) au avut de suferit din cauza absenței lui "Kun".

Statisticile arată că 53,6% dintre aceștia îl au pe Aguero în echipă, iar 1.796.595 dintre ei l-au pus căpitan pentru meciul cu Bournemouth.

Subiectul a fost comentat intens pe internet, apărând și numeroase meme-uri pe această temă:

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează