GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  CAMPIONATUL EUROPEAN DE TIR SPORTIV

Performanță de excepție pentru sportul românesc » Dragomir Iordache a devenit campion european la tir

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 iulie 2015 17:39

Dragomir Iordache, de la CS Politehnica Iași, a terminat pe primul loc al probei 60 focuri poziția culcat, distanță 50m, calibru 5.6 mm, la Campionatele Europene de Tir Sportiv probe de glonț, ce au loc în orașul sloven Maribor, anunță Mediafax.

Românul s-a clasificat de pe locul 7 în finala probei de 8 trăgători cu un rezultat de 618.1 puncte. În finală, Iordache s-a poziționat încă de la prima serie de 3 focuri pe primul loc și a continuat constant cu focuri foarte bune reușind cu un total de 209.1 puncte să doboare și recordul modial și european de 207.6 puncte.

"Acest rezultat de foarte mare valoare vine după o serie de rezultate foarte promițătoare la competiții naționale și internaționale în acest an cît și în anul precedent. în acest an, Dragomir a reușit să doboare nu mai puțin de 6 recorduri naționale și să cîștige toate cele 5 etape la carea fost prezent în Campionatul Național", a spus președintele clubului ieșean, Leonida Antohi, conform Mediafax.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
bakunin
bakunin  •  26 Iulie 2015, 21:12

Pe linga c-a dat copy-paste de pe Mediafax, autorul plagiatului nu e in stare sa precizeze ca performanta este LA NIVEL DE JUNIORI!

bakunin
bakunin  •  26 Iulie 2015, 21:10
Postat de dinamo_fan pe 26 Iulie 2015, 17:49

si Becali ce a zis de lucrul asta ? dar Radoi ?

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ftwraku
ftwraku  •  26 Iulie 2015, 20:37

Felicitari ...Bravo. Un sportiv de nota 10.... "Dragomir a reușit să doboare nu mai puțin de 6 recorduri naționale și să cîștige toate cele 5 etape la carea fost prezent în Campionatul Național"," Este si multa munca cand esti cel mai bun la CE,CM,samd... Mult succes la Rio.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează