GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  CUPA MONDIALĂ LA SANIE

Performanță incredibilă pentru sportul românesc » Echipa de juniori a României a luat argintul la Cupa Mondială la sanie

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 decembrie 2016 18:51

Echipa de sanie juniori a României a reușit o performanță incredibilă pentru condițiile din sportul românesc.

Juniorii noștri au câștigat medalia de argint în cadrul etapei de Cupa Mondială de sanie de la Calgary (Canada). România a luat fața unor țări cu tradiție în acest sport, iar locul 1 a fost câștigat de Italia. Podiumul a fost completat de echipa Rusiei.

Din componența echipei noastre au făcut parte Carmen Manolescu, Andrei Turea, Marian Gatlan și Flavius Crăciun. Antrenor este Alexandru Comsa.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
1576164249379310
Florin Bălănescu  •  04 Decembrie 2016, 02:57

De ce performanța asta meritorie, chiar extraordinară, ar fi, pentru a mia oară la jesepe,... "incredibilă", de vreme ce s-a şi întîmplat, deci e cît se poate de reală? Pentru marionetele astea cumpărate, absolut tot ce mişcă sau nu mai mişcă e in-cre-di-bil!!! Precum babele cred în sfinți pe care nu i-au văzut niciodată, exact la fel, numai că viceversa, condeierii ăştia aerieni nu cred nici ceea ce e limpede ca lumina zilei. Pînă la inevitabilul faliment, ei cred doar în jiji şi în fecesebe.

fangigi
fangigi  •  03 Decembrie 2016, 21:46

Ne cam saturasem de "generatia de aur" a lui popescu si hagi si prunea, generatie care n-a castigat niciodata numic, dar toti o lauda gratuit! Iata o performanta reala in sfarsit! Probabil ca parintii lor au facut cheta sa le cumpere sanie si echipament! Probabil ca singuri si-au platit si transportul pana in Canada! Asa se face performanta in tara noastra!

maryan72
maryan72  •  03 Decembrie 2016, 21:44
Postat de zidane92 pe 03 Decembrie 2016, 19:33

sania are 3 probe : simplu masculin, 2 persoane masculin si simplu fete, competitia pe echipe presupune calculul total obtinut de concurentii din cele 3 specialitati, de aia echipa are o singura fata si 3 baieti!

multumesc.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează