GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  NE PASĂ DE SPORT. POATE PREA MULT

Peste 1.000 de copii s-au înscris la prima ediţie Milan Junior Camp!

Articol de - Publicat marti, 16 iunie 2009 00:00

Au mai rămas trei zile înainte de termenul limită pentru înscrierea la prima ediţie a programului Milan Junior Camp. Pînă în acest moment s-au înscris peste 1.000 de copii. Primul proiect oficial AC Milan în Romania va avea loc între 29 iunie – 3 iulie, pe stadionul FC Sportul Studenţesc din complexul Regie..

Participanţii la ediţia pilot Milan Junior Camp vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi vor fi publicaţi până pe 25 iunie pe microsite-ul dedicat acestui eveniment - www.intesasanpaolobank.ro/mjc. Ultimele înscrieri pentru Milan Junior Camp se pot face direct pe acest site sau apelând numărul gratuit 0800 800 888 până pe 19 iunie inclusiv. De asemenea va puteţi adresa oricărei unităţi Intesa Sanpaolo Bank, partenerul şi sponsorul principal al acestui eveniment, derulat în colaborare cu clubul FC Sportul Studenţesc.

Toţi participanţii la Milan Junior Camp vor primi cîte un kit complet de echipament sportiv în culorile AC Milan (2 tricouri, 2 şorturi, 2 perechi de şosete şi un rucsac). Fiecare al 100-lea înscris pe site-ul mai sus menţionat va cîştiga un premiu garantat constînd în promoţionale legate de fotbal şi AC Milan (minge, tricou sau un voucher pentru Milan Junior Camp). Atît înscrierea cît şi participarea la Milan Junior Camp sînt gratuite şi fără nici o condiţie sau criteriu de selecţie, decît cel al vîrstei (între 7 şi 14 ani), dar şi al locurilor disponibile.

"Milan Junior Camp" este un proiect oficial marca AC Milan care a debutat în 1997 şi care este conceput ca un program special de pregatire sportivă timp de o săptamînă. Anul trecut "Milan Junior Camp" a avut loc în 124 de locaţii diferite din 29 de ţări şi a implicat peste 13.500 de copiii, 250 săptămîni de pregătire la care au participat peste 300 de antrenori. În 2009 în cadrul proiectului "Milan Junior Camp" se vor antrena 15.000 de copii, în peste 160 de locaţii diferite din 37 de ţări.

Playtech: Anamaria Prodan, mesaj nimicitor pentru Reghe: “Dacă m-aş fi căsătorit cu acest bărbat, el ar fi devenit prim-ministru”


Comentarii (1)
 •  16 Iunie 2009, 14:47

superba initiativa au cluburile mari...cat despre ale noastre ...numai scandaluri si bani si "VALIZE"...vad ca nimeni nu posteaza cand e vb de ceva facut pt copii ca doar ei sunt viitorul,postati la scandaluri ca doar asa e romanul,dupa scandal.Daca ar investi cineva in copii cum face Hagi ar fi ok pt toata lumea

Vezi toate comentariile (1)
Comentează