GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  ESPORTS

Piloții consacrați, cot la cot cu sim-racerii și gamerii, la ultima etapă a Campionatul Național Digital pe Circuit

Articol de GSP - Publicat joi, 04 iunie 2020 10:40 / Actualizat sambata, 27 iunie 2020 12:27

Aflat pe ultima sută de metri, Campionatul Național Digital pe Circuit se pregătește pentru ultima etapă, care va avea loc în mâine, 5 iunie, de la ora 23:00.

Timp de 8 săptămâni, în perioada 18 aprilie - 5 iunie 2020, atât piloții de curse consacrați, cât și gamerii împătimiți, sunt încercați de adrenalina aceleiași competiții de motorsport online.

Organizat de Federația Română de Automobilism Sportiv în premieră în țara noastră, evenimentul s-a bucurat de replicarea unor trasee celebre, precum cel de la Silverstone, Salzburg, Imola sau Mugello.

Prezentă cu 5 mașini în acest campionat, echipa Kaufland e-Rally Team se pregătește să se întoarcă în teren cu prima mașină electrică de curse din România, cu care va concura, ca și anul trecut, la Clasa Electrică.

"Până ne întoarcem pe macadam, la competițiile de viteză în coastă și super rally, ne mai dăm o tură pe simulatorul din sufragerie, la ultima etapă a Campionatului Național Digital pe Circuit. Să vedem, de fapt, cine se califică, pentru că pentru noi, piloții de curse, sim-racingul e o adevărată provocare", mărturisește Sorin Ghișoi, pilotul primei mașini electrice de curse din România.

Finala Campionatul Național Digital pe Circuit (etapa a-8-a) va avea loc pe un traseu simulat din România, celebrul Motorpark de la Adâncata.

Gigi Becali știe deja următoarea mutare a Guvernului

CITEȘTE ȘI

Cei mai folosiți fotbaliști din FIFA 20! Surpriză: Messi și Cristiano Ronaldo nu sunt printre ei

Așteptări imense în FIFA 20: echipa Sezonului va arăta fantastic! Messi și Cristiano Ronaldo sunt nelipsiți + explozie de nume mari

Playtech: HALUCINANT! ABUZURILE înfiorătoare ale lui Bela Karoly. Ce i-a făcut unei campioane din România, dezvăluirile sunt TULBURĂTOARE


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează