GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  LUIS FERNANDEZ VA PRELUA "NAŢIONALA" DE LA TEL AVIV

Piţurcă - Israel, poveste încheiată

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 martie 2010 00:00

Pentru Victor Piţurcă s-a închis poarta la "naţionala" Israelului, la conducerea căreia era dorit în urmă cu circa o lună de federaţia de la Tel Aviv. Alesul este pînă la urmă francezul Luis Fernandez (50 de ani), aşteptat duminică să semneze contractul cu forul prezidat de Avi Luzon.

Fernandez nu se va afla la prima experienţă în Israel. În sezonul 2005-2006, el a mai pregătit formaţia Beitar Ierusalim, de unde a plecat însă în urma unui conflict violent cu fanii. Ultima formaţie pe care a pregătit-o Fernandez este Reims, pe care n-a reuşit s-o salveze de la retrogradarea în liga a treia franceză la finalul sezonului trecut.

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
sergiusurdila
sergiusurdila  •  20 Martie 2010, 21:46

Daca a activat ca antrenor prin Liga II din Franta si a si retrogradat cu echipa in Liga III mai bine era pus antrenor Victor Piturca.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează