GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  FOTBAL AMERICAN

Placaje printre sombrero » O echipă de amatori din România participă la Cupa Americii Latine de fotbal american

Articol de - Publicat joi, 07 ianuarie 2016 16:05

Fotbalul american devine din ce în ce mai prezent în peisajul sportului românesc.

Pentru prima dată o echipă de amatori din România face deplasarea în afara Europei pentru un turneu internațional. Locul 3 în clasamentul mondial, după SUA și Japonia, Mexic organizează Cupa Americii Latine de fotbal american.

La competiție vor participa 12 echipe de seniori: patru din țara gazdă, trei din Columbia, trei din Brazlia (locul 7 mondial), una din Peru și una din România.

Cluj Crusaders va reprezenta România la acest turneu, fiind singura echipă non-americană prezentă la competiția mexicană. Un lot de 30 de jucători va face deplasarea la Huixquilucan, iar sportivii nu sînt mulțumiți cu o simplă participare: "Mergem cu gîndul de a cîștiga competiția", spune Mihai Grigoraș, jucător în linia ofensivă a celor de la Crusaders.

Cupa Americii Latine de fotbal american se va desfășura în perioada 30 ianuarie - 8 februarie.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează