GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  PARIORI.RO

PONTURILE PARIORI.RO / Sabin Parvan va propune: Everton - Fulham

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 decembrie 2007 00:00

    Goodison Park va fi gazda intalnirii Everton-Fulham contand pentru etapa cu numarul 16 din PremierLeague.
    Deja calificata in primavara europeana, Everton se poate de acum concentra pe competitia interna, unde vizeaza cel putin un loc in spatele granzilor Mutd, Chelsea, Arsenal si Liverpool. Iar pana in prezent lucrurile stau destul de bine pentru formatia pregatita de David Moyes, dupa cele 15 etape disputate Everton ocupand pozitia a noua, la 6 puncte de Liverpool ocupanta locului 4. Pentru a ramane in preajma acestui grup fruntas, Everton trebuie sa invinga astazi, mai ales ca adversarul este totusi unul care in sezonul trecut s-a salvat de la retrogradare pe ultima suta de metri.
    In ceea ce priveste lotul lui Moyes, Alan Stubbs,Joseph Yobo si Tim Howard, nerefacuti complet, ar putea rata acest meci.
    Pe propriul teren, Everton a castigat 4 meciuri, contabilizand si doua infrangeri, ambele insa impotriva a doua echipe mari: 0-1 cu United pe 15 septembrie si 1-2 cu Liverpool pe 20 octombrie. Golaverajul este unul excelent in meciurile disputate pe Goodison: 16-7. Moralul este de asemenea la cele mai inalte cote dupa victoria din UEFA in fata campioanei Rusiei, Zenit.
    Ca de obicei in ultimele sezoane, Fulham se zbate undeva in a doua jumatate a clasamentului, foarte aproape de zona nisipurilor miscatoare. O formatie mica care are insa norocul de a avea in spate o persoana extrem de influenta precum Mohamed Al-Fayed. Totusi, in ciuda averii uriase, punga sefului de la Harold’s nu pare sa se deschida mai mult decat este nevoie pentru a pastra echipa in esalonul de elita al Angliei. Si din acest punct de vedere jucaria ii merge, Fulham fiind la al saselea sezon consecutiv de Premier League.
    In aceasta stagiune, londonezii au mizat in special pe meciurile de acasa unde au acumulat 10 din cele 13 puncte pe care le au in prezent. In deplasare 3 egaluri in 7 partide –la Wigan, Chlesea si Sunderland. Nimic de speriat insa, Wigan si Sunderland fiind pe lista candidatelor la retrogradare in timp ce episodul Chelsea s-a consumat intr-un moment in care formatia lui Abrahmovich trecea prin momente destul de delicate.
    Valoarea lotului dar si tintele propuse pentru acest sezon fac din Everton favorita acestei intalniri. Mai mult, formatia lui Moyes are avantajul terenului propriu si al suporterilor care vor popula la refuz toate cele 40 000 de locuri ale legendarului Goodison Park. In aceste conditii un pariu pe gazde mi se pare logic, iar o victorie la handicap foarte posibila.

PRONOSTIC:
Everton-Fulham 1, cota 1.6 la Gamebookers miza 7/10unitati
(h-3/4) Everton-Fulham 1, cota 1.8 la Gamebookers miza 7/10 unitati
(h-1) Everton-Fulham 1, cota 2.7 la Interwetten, miza 4/10 unitati
Scor exact 2-0, 2-1 3-1, cote 7, 8 si 11 toate la Interwetten, miza 2 unitati pe fiecare.



Deschideti un cont la gamebookers.com!

Despre Gamebookers:

Gamebookers este cea mai cunoscuta casa de pariuri on-line in Romania, avand si avantajul ca se adreseaza utilizatorilor direct in limba romana. Gamebookers dispune de cea mai mare varietate de optiuni de pariere: competitii/campionate, pauza/final, sub/peste, scor corect, handicap, handicap asiatic, sansa dubla, pariuri combinate (sistem), pariuri in direct si o platforma de pariuri p2p.

NU se percepe comision! 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează