GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  AFACERI, NU FOTBAL

Popescu se pregătește să inaugureze o investiție de 10 milioane de euro!

Articol de GSP - Publicat luni, 20 septembrie 2010 00:00

Lui Gică Popescu nu-i merg rău afacerile. Fostul internațional român, candidat învins în noiembrie 2005 neașteptat de greu de Mircea Sandu pentru șefia FRF, preferă să rămînă în domeniul business-ului. S-a întors din vacanţă cu o săptămână mai devreme pentru a superviza lucrările, aflate pe ultima sută de metri, la Doldora Bazaar, un centru comercial de tip bazar în apropiere de Piaţa Rahova din Capitală, în care investește 10 milioane de euro.


„Complexul este în faza finală de construcţie şi finisări. Nu mai sunt foarte multe spaţii de închiriat, iar ritmul de închiriere creşte pe zi ce trece. Cred că oamenii au fost atraşi de pachetele transparente de reduceri, de rapiditatea cu care s-a ridicat construcţia, de zona care promite, de seriozitatea business-ului pe care probabil o imprim eu” a declarat Gică Popescu.

Conform ultimului Top 500 miliardari, Gheorghe Popescu, a cărui avere era estimată în 2008 la 40 milioane de euro, deţine un holding alcătuit din zece firme, cu proiecte în domeniile hotelier şi imobiliar-birouri, spaţii comerciale şi rezidenţial. Conform Business Standard, investiţiile acestuia se ridică la zeci de milioane de euro.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  20 Septembrie 2010, 16:38

Si legatura cu sportul este.... ? sau iar facem reclama in contul mafiei albaneze? Multa sanatate...ca am auzit ca daca nu v-ar mai da familia aia niste "mici stimulente" ati cam muri de foame prin redactia aia.

nitoimihairomeo
nitoimihairomeo  •  20 Septembrie 2010, 15:43

Ce ma Craiova este masa, sa o tradeze?Asta a fost jucator profesionistsi a jucat unde a avut oferta mai buna si basta! Iar dupa aceea nu era obligat sa-si cheltuie banii cu echipa mai ales ca pe langa ea se invarteau tot felul de dubiosi!La fel si Balaci daca ar vrea ar avea bani sa cumpere Craiova , dar el a muncit sa faca bani pentru el si pentru familie nu pentru club. Poate sa aiba ceva pt Dinamo ca l-a ajutat sa se opereze nu pt Craiova!

mircea01
mircea01  •  20 Septembrie 2010, 15:01

bai sa il ajuteDUMNEZEU sa fie mai bogat decat abramovici dar sufleteste va ramane intodeauna al NIMANUI,a tradat craiova de mai multe ori ..............adio baciule

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close