GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  DYNAMITE FIGHTING SHOW

EXCLUSIV Povestea de film a „Prințului” Claudiu Bădoi » S-a născut într-o casă de chirpici și a dormit pe străzi: „Am stat 6 ani pe cartoane, la piața de flori”

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 iunie 2019 10:27

Claudiu Bădoi este unul dintre cei patru luptători de la categoria semigrea care vrea să dea lovitura joi, 6 iunie, la Cluj-Napoca, în turneul piramidal Dynamite Fighting Show, organizat de Cătălin Moroșanu.

Povestea sa este însă una incredibilă, cu durere, sacrificii, frig, foame și o dorință de imensă de a-și salva familia.

La 28 de ani, Bădoi este unul dintre cei mai bine cotați luptători români și chiar și-a deschis o sală care îi poartă numele, însă acum 15 ani, lucrurile nu stăteau deloc așa.

M-am născut și am copilărit într-o casă de chirpici din județul Giurgiu, unde trăiam 17 oameni. Pe la 11 ani am decis că e momentul să îmi fac un viitor și am plecat la București.

Îți dai seama că nu știam ce voi face, dar m-am adăpostit la piața de flori și am dormit acolo pe cartoane vreme de 6 ani”, povestește sportivul, care are acum în palmares două titluri în promoții importante din lume, Tatneft și Kunlun.


Casa în care a copilărit Claudiu Bădoi

De pe stradă, la familie și copii

În adolescență se antrena singur și strângea bani din curățanie la standurile florarilor pentru a-și plăti sala. Apoi, se antrena și dormea în sală. A durat ani până la primul meci din care să își poată plăti o chirie.

Acum, Claudiu Bădoi are o familie, doi copii, și-a deschis propria sală și are deja un nume în lunea kickboxingului. Se află în plină pregătire pentru gala de pe 6 iunie, de la Sala Sporturilor „Horia Demian” din Cluj Napoca, acolo unde va lupta într-un turneu piramidal de 4, unde marele premiu este de 5.000 de euro și șansa de a deveni challenger la titlul european.

Primul gând care îi vine atunci când e întrebat ce va face cu marele premiu este că „îmi voi ajuta familia, ea este totul pentru mine. Copiii mei nu trebuie să treacă prin ce am trecut eu și îmi doresc să le asigur tot confortul. În plus, aș vrea să îmi ajut familia, care a rămas acolo, oamenii cu care am copilărit, știu că nu au de niciunele”, mai povestește Bădoi.

"Mai întâi trebuie să trec de primul adversar, apoi să mă gândesc la finală și la premiu. Îmi doresc mult să câștig pentru a confirma faptul că sunt unul dintre cei mai buni din țară. Dar cu siguranță voi intra foarte determinat", a mai povestit sportivul.

Bădoi va lupta în a doua semifinală cu Florin "Rambo" Lambagiu, în timp ce în prima semifinală, Mădălin Mogoș va da piept cu Flavius Boiciuc. În gala Dynamite, main eventul va fi confruntarea revanșă dintre Cătălin Moroșanu și Daniel Sam. Printre sportivii care mai urcă în ringul de la Sala Sporturilor Horia Demian se mai numără Benny Adegbuyi, Cristian Ristea, Bogdan Năstase și Daniel Corbeanu. Biletele sunt disponibile pe bilete.ro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
Sebastian1976666
Sebastian1976666  •  01 Iulie 2023, 23:49

Asata e sportiv de performanta care *** in parc cu 2 copii mici linga ea si declara ca a fost el *** ....o minciuna de om ...DECLARA NUMAI MINCIUNI LA REALITATEA TV,...*** O MAMA CU 2 COPII IN PARC PINA *** EA SI COPII LA FEL DE FRICA ,A SARIT CU "NEVASTASA"...***...asa nenorocit de om...interesativa sa vedeti cine minte...*** de om..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

poptcat
poptcat  •  02 Iunie 2019, 12:51

Daca n-as fi cunoscut copii romani care la 10 ani erau foarte maturizati, fara sa traiasca in conditii grele, n-as fi comentat. E posibil ca individul sa-si vada de sport. Din 2015 de cand se vorbeste de el, n-a aparut vreo legatura cu interlopii

alexbarosanu
alexbarosanu  •  02 Iunie 2019, 11:59

Si ce acum e vreun erou???? E un infractor necunoscut sau ocolit de politie. Se stie ca toti sportivii astia de doi lei din categoria de asa zis luptatori sunt doar niste sperietoei prin cartiere. Batausi nenorociti care fac bani ca pandari . Nu mai promovati astfel de ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează