GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  OLIMPISM

Premiaţi

Articol de GSP - Publicat joi, 24 iulie 2008 00:00

Treizeci de români medaliaţi cu aur la JO, au primit ieri, din partea fundaţiei "Casa Campionilor", trofeul "Campioni de legendă". Sportivi au mai primit diplome şi premii în obiecte. Printre cei recompensaţi s-au numărat şi Doina Melinte,  Nicu Vlad, Lavinia Miloşovici, Laura Badea, Marius Urzică şi Gabriela Szabo. "La Beijing va fi o Olimpiadă mai dificilă, mult mai competitivă. Să sperăm că vom ieşi cu fruntea sus", a spus Ion Ţiriac, fostul preşedinte al Comitetului Olimpic Român, prezent la ceremonie.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
 •  31 Iulie 2008, 17:48

Idealurile care mi-au luminat calea şi din când în când mi-au dat curaj reînnoit de a întâmpina viaţa cu voioşie, au fost: Bunătatea, Frumuseţea şi Adevărul. Cate din aceste idealuri a incercat Gabriela Szabo sa le atinga? Nu pot uita declaratiile defaimatoare facute la adresa altei mari atlete,d-na Violeta Beclea Szekely cat si la adresa d-nei antrenoarei Carmen Hodos. Instantele judecatoresti retinand savarsirea infractiunilor de: insulta si calomnie. Trebuie sa respecti ca sa fii

Vezi toate comentariile (1)
Comentează