GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  FIFA

Premieră la FIFA! O femeie este noul secretar general

Foto: Twitter/FIFA
Foto: Twitter/FIFA

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 mai 2016 21:34

Fatma Samba Diouf Samoura, este noul secretar general al FIFA, a anunţat Gianni Infantino în Mexic, la cel de-al 66-lea congres al forului mondial.

"Fatma este o femeie cu experienţă internaţională şi cu viziune, care a avut activităţi legate de cele mai mari probleme ale vremurilor noastre. Şi-a demonstrat abilitatea de a construi şi de a conduce echipe, de a îmbunătăţi felul în care funcţionează organizaţiile. Important pentru FIFA este şi faptul că ea înţelege că transparenţa este esenţială pentru o organizaţie responsabilă", a spus Infantino, citat de News.ro.

Senegaleza în vârstă de 54 de ani a fost reprezentant al Organizaţiei Naţiunilor Unite în Djibouti, Camerun, Ciad, Guineea, Madagascar şi Nigeria. Fatma i-a luat locul lui  Jerome Valcke, suspendat de Comitetul de Etică al FIFA pentru că a încercat să vândă drepturi de televizare pentru un preţ foarte mic şi pentru obstrucţionarea unor anchete prin distrugere de probe.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
haideusicfr
haideusicfr  •  14 Mai 2016, 03:41

Si femeie si negresa.Bun ! Curat murdar!Ce pricepe asta la fotbal?Sunt atatia fosti fotbalisti din tarile occidentale! Nu s-a gasit unul corect si competent?

respect.pentru.sport
respect.pentru.sport  •  14 Mai 2016, 03:23

Ne-o facem cu mana noastra. Chiar nu s-a mai gasit un european alb competent. Ii invitam la noi in casa, le dam functii si-i prea-marim, apoi mai scoate-i afara daca poti.

luka22
luka22  •  14 Mai 2016, 03:01

La cat au furat aia care se pricepeau la fotbal mai bine cineva care e in afara mafiei lor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează