GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  ATENTAT LA NISA

Prietenul teroristului era fan PSG » Mohamed Bouhlel și-a făcut selfie înainte de a intra cu camionul în mulțimea de la Nice

Teroristul și prietenul în tricoul lui PSG
Teroristul și prietenul în tricoul lui PSG

Articol de - Publicat miercuri, 20 iulie 2016 00:00

Mohamed Bouhlel, partizanul ISIS care a provocat 84 de victime la Nice într-un atac sălbatic, și-a făcut selfie înaintea atentatului. Lângă el, un amic îmbrăcat în tricoul echipei pariziene. În spate, camionul demenței.

Joi, 14 iulie 2016, Mohamed Salmene Lahouaiej-Bouhlel, teroristul tunisian cu permis de rezidență în Franța, a distrus o seară de sărbătoare la Nice. Intrând cu un truck de 25 de tone în mulțimea adunată pe Promenade des Anglais. Doi kilometri în zigzag la 60 km/h au lăsat în urmă 84 de morți și 303 răniți. Și o țară în suferință.

În ziua masacrului, partizanul ISIS și-a făcut trei fotografii, numite în The Sun "selfie-urile diavolului".

În prima imagine, Bouhlel, 31 de ani, râdea în timp ce apăsa pe declanșator. Avea alături un prieten fan PSG, îmbrăcat în tricoul alb al parizienilor. În spate, era camionul alb cu care avea să spintece faleza orașului de pe Coasta de Azur.

A doua poză, cu asasinul la volanul vehiculului. Lângă, alt apropiat. Amândoi erau amenințători și făceau semne obscene.

Al treilea cadru, chiar înaintea atentatului. El, în mijlocul sărbătorii de pe Promenade des Anglais. O fotografie pe care i-a trimis-o chiar atunci fratelui său mai mic, Jabeur. Iar acesta a declarat ulterior: "L-am văzut petrecând pe străzile din Nice. Când am aflat de atac, m-am temut inițial să nu fie printre victime".

Nici Bouhlel nu a scăpat, fiind omorât de gloanțele polițiștilor.

Lacrimile lui Lloris

Căpitanul "naționalei" Franței, Hugo Lloris, a fost foarte afectat de atentatul terorist din 14 iulie. Portarul în vârstă de 29 de ani al lui Tottenham s-a născut la Nice și tot aici a debutat în fotbalul profesionist, jucând trei ani la prima echipă, înainte de a fi transferat la Lyon.

Luni, în a treia zi de doliu național, Lloris a fost împreună cu soția sa Marine la Monument du Centenaire pentru minutul de reculegere ținut în memoria victimelor atacului.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
ingineru07
ingineru07  •  20 Iulie 2016, 19:08

o faceti daesh...si desceleratilor care propaga aceasta teroare ..

romanderoman
romanderoman  •  20 Iulie 2016, 09:52

QSG nu PSG ! QatarSG !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează