GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  DIVERSE

Prima echipă de handbal feminin din România care şi-a lansat aplicaţie de mobil proprie

FOTO: Andrei Paul
FOTO: Andrei Paul

Articol de GSP - Publicat joi, 16 octombrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 16 octombrie 2014 15:46

Corona 2010 Braşov a devenit prima echipă din Liga Naţională de handbal feminin care a lansat o aplicaţie de mobil proprie. 
Aceasta ofertă informaţii permanent actualizate despre activitatea echipei, despre participarea jucătoarelor braşovene la loturile naţionale, despre programul competiţional, rezultatele înregistrate şi clasamentul primei ligi de handbal feminin. De asemenea, prin intermediul aplicaţiei este disponibilă şi o galerie foto cu lotul actual, iar utilizatorii vor afla datele şi orele de desfăşurare a partidelor susţinute de Corona. În viitor va fi lansată şi o secţiune de e-commerce, prin care vor putea fi cumpărate sau comandate bilete sau materiale promoţionale.

“Ne dorim să implementăm şi un sistem de loializare a suporterilor şi de răsplătire a acestora pentru prezenţa constantă în tribunele sălii de sport din Braşov. O funcţie a aplicaţiei va permite acordarea de puncte de loialitate suporterilor care vin la meciurile noastre, urmând ca la acumularea unui anumit număr de puncte, să le oferim diverse premii de fidelitate”, a declarat Vasile Kraila, preşedintele clubului braşovean.

Aplicaţia este disponibilă pentru descărcare gratuită în AppStore şi Google Play.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
americanu197
americanu197  •  16 Octombrie 2014, 17:06

uite asa se risipesc banii contribuabililor

Vezi toate comentariile (1)
Comentează